Hjem » Oslo »  Kim «SinnSykShit» Larsen på OsloNowhere!

Kim «SinnSykShit» Larsen på OsloNowhere!

Kim «SinnSykShit» Larsen er en norsk billedkunstner, med ekspertise i flere kreative uttrykk. Med utstillinger i Norge og internasjonalt, har kunsten blitt vist både i gallerier og på festivaler. 

Kunsten hans blir som oftest sett i fugleperspektiv med hovedfokus på bybildet satt i en tegneserieverden. Med uskyldig portrettering, sterke farger og objekter, lar Kim publikum ta del i hans fantasi og lage sine egne fortellinger til kunsten. Verkene i «QUARANTINE» er en serie stilrene og fargerike malerier. Før SinnSykShit sine tidligere utstillinger har han isolert seg i studio mange måneder i forveien, utforsket aktuelle temaer. Målrettet har han skapt en samling arbeider som utforsker dette temaet og som går i dybden i hans innerste tanker der og da – som i en dagbok.

Kunstnserskap for vår tid

Nå som vi er midt i en pandemi og sosial nedstengning, oppdager vi et kunstnerskap som sjeldent har funnet sin plass bedre enn tiden vi befinner oss i nå. Med Kims særegne stilistiske studier av bygninger og rom, introduserer han oss for en parallel virkelighet – fremmed men analytisk. Her blir publikum lokket inn i en verden hvor tiden står stille, men hvor man ikke faller helt til ro.
– På vårt galleri i Frognerveien 30 stiller Kim «SinnSykShit» Larsen nå ut malerier som aldri tidligere har blitt stilt ut i Norge, og helt nye malerier som er skapt sakte men sikkert i de sene timer. Denne utstillingen tar ikke som tidligere for seg et bestemt tema, men heller en periode fra en veldig sårbar tid.
Velkommen til OsloNowhere

FAKTA: OsloNowhere


 

Følg IN magasinet på Facebook