Hjem » Oslo »  «We are all family at Victor’s!»

«We are all family at Victor’s!»

Da Paal og Siv Sletten i 2018 plutselig sto uten jobb fant de ut at tiden var inne for å gå «all in» i forhold til å realisere sine drømmer, om å skape verdens hyggeligste vinbar.

Paal og Siv har med Victor’s åpnet en fantastisk hyggelig vinbar på Frogner.
Paal og Siv har med Victor’s åpnet en fantastisk hyggelig vinbar på Frogner.

Victor’s Vinbar er manifestasjonen av disse drømmene.
– Vi har kjørt Europa på kryss og tvers sammen med ungene, forteller Siv.
– Vi har hatt fantastiske matopplevelser, minglet med herlige mennesker. Opplevd lokal kultur og tatt godt for oss av mat og vin. Det vi prøver å få til her på Victor’s er å fange essensen av dette – De gode opplevelsene, det sosiale, omtanken og samholdet – det genuine ved livet, fortsetter Siv.

– Som familie har vi opplevd mange tøffe tak, noe som har preget oss, og gjort at vi er svært opptatt av samhold og de gode opplevelsene. I 2004 druknet vår kjære sønn Victor i bekken utenfor huset. Victor var klinisk død i 45 minutter, og lå i koma i 4 døgn. Denne opplevelsen og disse intense dagene på sykehuset, som føltes som «et helt liv», gjorde noe med oss. Vi fikk et «nytt syn» på hva som er viktig i livet. Man vet aldri hva som kan skje i morgen, og livsnytelse, gode opplevelser, ydmykhet, samhold, kjærlighet og det å ta vare på hverandre ble vårt viktigste fokus.
Victor overlevde drukningsepisoden og er i dag frisk og rask. Han studerer nå ved Hartvig Nissen Vgs og er del av familiebedriften.

Trøblete åpning

Victor’s åpnet dørene 10 desember i fjor. Starten var mildt sagt trøblete, med knallrøde tall, defekt tappetårn, kaputt ventilasjonssystem, og et visst virus med Frogner som Episenter.
– Vi hadde satset så mye at det ikke var noen vei tilbake, forteller Paal.

– Det var bare å bite tenna sammen og stå på videre.
Fra mai og utover har det hele vært en solskinnshistorie. Victor’s har etablert seg som en fantastisk hyggelig vinbar på Frogner og tilbakemeldingene fra gjestene er overstrømmende. Velkommen til Victor’s. Vin er ikke dyrt men god – alltid 5 glass på flaska.

FAKTA: Victor’s vinbar

Adresse: Skovveien 15, 0257 Oslo
Tlf: 909 57 977
Nettside: victors.no
Facebook: facebook.com/victors.vinbar
Instagram: instagram.com/victors.vinbar

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook