Hjem » Oslo »  Bærekraftige kjøkken

Bærekraftige kjøkken

Rotpunkt Er en kjøkkenprodusent som våger å tenke annerledes. Med kundens behov i fokus ønsker de å levere et produkt som tilfredsstiller forbrukernes forventningene til individuell tilpasning, bærekraft og gjennomgående kvalitet.

For Rotpunkt er et kjøkken så mye mer enn et møbel og teknologi, det er blitt et samlingspunkt i en ellers så travel hverdag.

Samfunnsansvar

Rotpunkt sine kortreiste kjøkken fra Tyskland har fokus på kundens individuelle behov når det kommer til design og funksjon, men også kanskje viktigst av alt – Bærekraft. Med sine bærekraftige kjøkken har de som målsetning å gjøre hele næringskjeden mer miljøvennlig. Rotpunkt jobber med hurtigvoksende fornybare biomaterialer som gjør at de bruker 37% mindre tre i sin produksjon. Dette gjør også kjøkkenet 30% lettere uten at det går på bekostning av kvaliteten. Derfor tenker Rotpunkt ikke bare på hvordan dagens kjøkken skal se ut, men på hvordan vår og din fremtid skal formes.

Tysk kvalitet

Rotpunkt kjøkken produseres i Tyskland, å si at noe er «fra Tyskland» er ikke bare en beskrivelse av hvor det kommer ifra, men et stempel på kvalitet og ekte håndverk. Dette gjennomsyrer alle deres produktserier og ingen produkter forlater fabrikken uten å tilfredsstille deres høye krav til perfeksjon.

Et kjøkken med muligheter

Fra landlig stil til overflater basert på nanoteknologi til individuelt tilpassede kjøkken, leverer Rotpunkt funksjonelle kjøkken uavhengig av størrelse og behov. Med over 300 standardfarger og 26 skrogfarger er de sikre på at du vil finne et kjøkken som svarer til dine behov blant deres sortiment. Tro mot sitt motto «Power of possibilities» har de et kjøkken til alle behov, smak og lommebok. De hevder selvsikkert at om kombinerer deres ressursbesparende og energieffektive produksjon med alle mulighetene som eksisterer i sortimentet, er valg av Rotpunkt som leverandør av ditt neste kjøkken nærmest en selvfølge. Om miljøet betyr noe for deg i valg av kjøkken bør Rotpunkt være et naturlig valg.

FAKTA: Rotpunkt Kjøkken

• Rotpunkt Kjøkken Alnabru og Rotpunkt Kjøkken Skøyen er forhandler av Kjøkken, bad og garderobe på Skøyen, Alnabru i Oslo / Akershus. De har et bredt sortiment innen kjøkken, bad og garderobe.
• Avdelinger: 
-Alnabru; Verkseier Furulundsvei 4, 0668 Oslo 
- Skøyen; Karenslyst Allé 36, 0278 Oslo 
• Telefon: 22 83 38 80 / 905 83 363
• Webside: rotpunkt.no
• Facebook: facebook.com/Rotpunktoslo

Tekst: IN magasinet | Foto: Rotpunkt
 

Følg IN magasinet på Facebook