Hjem » Bergen » Mat & drikke » Aromatiske bobler for bergenserne
Aromatiske bobler for bergenserne
Er du av dem som tror champagne-dråper er forbeholdt fiffen? At gåselever er snobbete og kaviar bare for kremen?
Da bør du ta turen innom Aroma Champangeria hvor normale lommebøker kan se seg råd til å nyte livet. Blant gull, glitter og lysekroner kan man samle venner og kollegaer til felles hygge i elegante omgivelser. Et sted hvor det er lov å leve litt i luksus og føle seg en smule sofistikert.
Aroma Champangeria er ment som en felles arena hvor folk flest kan kose seg i større eller mindre grupper, med eller uten bespisning.
Innehaver Stig Øvrebotten, lar verken kleskoder eller antall kredittkort telle som innpass til det stilfulle stedet. Baren er en forlengelse av den flotte restauranten vi allerede er kjent for. Under åpningen ble selvsagt alle stamgjestene invitert. Etter hvert håper vi også at flere bergensere skal få smaken på boblene, sier innehaveren.
Baren, med plass til 50 personer, ligger vegg i vegg med Aromas populære restaurant. Skyvedøren i glass gir rom for å skifte miljø fra bar til bord, og gjør forlengelsen av konseptet Aroma komplett. Et lite platå gjør det behagelig å bevege seg fra bar-hygge til bespisning.
Bar-menyen passer selvsagt perfekt sammen med champagnen. Nibbles som sjømat, gåselever og kaviar serveres som appertif eller snacks. Baren byr på bobler av høy kvalitet. Det perfekte møtested for enhver sosial sammenkomst.