Hjem » Oslo »  Alt du trenger til jul, – rett i nærheten

Alt du trenger til jul, – rett i nærheten

Nå når nettene har blitt lange og kulda setter inn er godt at det finnes et lunt, varmt og julepyntet senter i nabolaget som stiller med flotte butikker og en rolig og avslappet atmosfære preget av god stemning og hyggelige ansatte.

Det finnes større sentre, bevares! Og mange andre sentre har butikker på antall med en middels småby, men det som gjør Røa Senter unikt er nærheten til kundene og hvordan kundens behov blir ivaretatt i de enkelte butikkene. På Røa Senter finnes noen av de samme butikkene som på mange andre sentre, men det som er morsomt er at disse går bedre enn tilsvarende butikker på andre sentre! Hvorfor? Vi tror det har noe med mentaliteten å gjøre, bedriftskulturen om du vil. Røa Senter er et lite senter. Folk kjenner hverandre og prater sammen. Engasjement og godt kjøpmannskap er tydeligvis smittsomt. Også har de en helt rå Meny i tillegg på senteret.

Du finner to avdelinger med Mester Grønn på Røa Senter.

Mester Grønn

Blomster hører julen til. Når vinteren kommer og mer tid tilbringes innendørs vil vi gjerne ta med oss naturen inn, samtidig som blomstenes farger og levende former er dekorasjoner i seg selv. Blomster og grønne planter er perfekte å dekorere med, enten man vil holde det enkelt og sette dem i en pen potte, eller lage mer omfattende dekorasjoner av uteområder. Spesielt i disse dager da mange er mere hjemme en vanlig er friske blomster og planter en kjærkommen måte å skape liv og glede i hjemmet. Mester Grønn har faktisk to butikker på senteret. En i 1etg og en i underetasjen. Oppe er det fokus på innekos, rosebunter og store buketter. Nede er det mer fokus på utearealene og store grønne inneplanter. Bl.a. har de noen aldeles nydelige små juletrær i potte som bør være et veldig flott alternativ for folk som ønsker noe annet enn det tradisjonelle juletreet.
– Det ser ut som folk kjøper mere blomster en vanlig nå i Korona-perioden, forteller Butikkleder Lina.
– Det er vel naturlig at folk ønsker å ha det ende finere rundt seg når de har hjemme-kontor eller sitter i karantene. Det er en glede å tenke på at vi bidrar til å skape glede for folk i en ellers vanskelig tid.

Hos Nille finner du alt du trenger for å få den rette julestemningen. Foto Nille

Nille

Nå er tiden snart her for å hente frem tradisjoner, og de små og store tingene man alltid må gjøre for å komme i skikkelig julestemning. Henge opp stjernen i vinduet, kanskje starte på noen smakfulle julegaver eller rett og slett gjøre unna julebaksten. Når det kommer til interiør og dekor baserer den nordiske julen seg på de rene linjene, de tradisjonelle julefargene med innslag av naturlige materialer. Nille gir deg inspirasjon til hvilke elementer som hører til og som er med på å gi den gode, varme følelsen. 

Vi møtte butikksjef hos KID på Røa Senter, Nine Charlotte Muller, mens hun gjorde de siste forberedelsene like før åpningen av den nye butikken. Miljøbilder KID

KID

Med sine mange spennende utstillinger formelig bugner den nye KID-butikken på Røa Senter over av inspirasjon og gode ideer. Siden åpningen 23.november har butikken allerede fått status på Røa som en inspirasjonskilde for alle som elsker interiør! For en journalist som antagelig har vært innom samtlige av byens interiørbutikker har jeg følgende melding til kundene. Denne butikken står ikke tilbake for noen! Alle som er interessert i interiør og ønsker inspirasjon til å lage et vakkert hjem bør virkelig ta turen innom. Det fine med denne butikken er at den er veldig klart delt opp i ulike avdelinger slik at kundene kan finne inspirasjon fordelt på bad, stue, soverom, festbord og masse annet. Her er det bare å gå fra avdeling til avdeling å la seg imponere av de vakre utstillingene. Butikken har en nydelig avdeling med tema Jul på soverommet med julesengetøy, pynteputer med julemotiv, julepynt på nattbordet og fine kranser til å henge på veggen for å nevne noe. Avdelingen for borddekking byr på alt du trenger til å dekke et vakkert festbord. Duker, bordbrikker, servietter, dekor, lys og mye mer. Fantastisk inspirerende for alle som vil skape en fin ramme rundt julens måltider. Også er det julepynt og -dekor da selvsagt. I juleavdelingen finner kundene alt de trenger for å lage en herlig julestemning hjemme. Adventsstjerner, lys, julegardiner, og et stort utvalg av julepynt.
– Her har vi ikke spart på noe, forteller en synlig stolt butikksjef Nine Charlotte Muller. 
Hun kan ønske kundene velkommen til nesten 400 kvadrat med rålekker julebutikk.
– Vi har selvsagt mye av de tradisjonelle koselige julevarene folk ønsker til jul, forteller Nine. 
– Men har vi også en del varer som passer utmerket i et hjem som er mer minimalistisk innredet.  Mye av uttrykket kommer jo frem gjennom hvordan kundene kombinerer pynt de har fra før og nye elementer. I en så stor butikk som dette er det en naturlig målsetning at alle skal finne noe de liker.
Om kundene trenger hjelp med inspirasjon lover Nine at betjeningen er stappfull av ideer og kompetanse.
– Her jobber det fagfolk som kan interiør til fingerspissene. Og vi har tid til å slå av en prat. Om du holder på et stort eller lite prosjekt, om du har kjøpt hytte eller skal innrede gjesterommet. Kom innom så hjelper vi deg.
Til tross for butikkens størrelse og det imponerende vareutvalget virker den luftig og oversiktlig med god plass mellom hyllene. Ta turen innom så får du se selv!

Baker Hansen

Baker Hansen er senterets leverandør av nykvernet kaffe og fristende bakverk. I disse tider der mange butikker kaste inn håndkleet tenker Baker Hansen fremover og planlegger en betydelig utvidelse.
– Det nytter ikke å sitte å sture, forteller daglig leder Elisabeth Blikstad.
Etter utvidelsen får kundene faktisk dobbelt så stort areal å boltre seg på! Elisabeth viser oss rundt i et julepyntet lokale mens sønnen Thomas sover fornøyd på armen. Butikken bugner av fristende julevarer og Elisabeth forteller på inn og utpust hva de kan friste kundene med nå til jul.
– Vi har selvsagt varene vi alltid har. Masse deilig påsmurt, gode brød, nydelig kaffe og gode kaker. Også har vi selvsagt en del julevarer. Kransekake, julebakst, julemarsipan og masse annet spennende.

Hos Baker Hansen dufter det deilig nykvernet kaffe og nybakt.

Baker Hansen er Norges desidert beste bakeriutsalg når det kommer til glutenfrie varer. Her kan du få 4 sorter glutenfri julebakst samt glutenfri pepperkakedeig, brød og lussekatter. Baker Hansen hegner om våre juletradisjoner og tar ingen snarveier når det kommer til ingrediensene. Her er det skikkelig meierismør i deigen og alt blir laget på den gode gammeldagse måten av bakere som kan sitt håndverk.
– Vi har masse fine smågaver, sier Elisabeth. 
Mange artige vertinnegaver, gode kaffeblandinger, og mye deilig sjokolade. Kom innom og se! 13. desember er det som kjent Lucia og da stiller jentene på Baker Hansen med stand på utsiden. Blant annet så skal de by kundene på det de uten blygsel kaller byens beste lussekatter. Ta turen innom, du også.

De ansatte på Anton Sport er alltid klare for å hjelpe deg med å finne rett utstyr til ditt behov.

Ekte sportsglede hos Anton Sport

Vinteren er i full anmarsj, og i mange av oss kribler det etter å legge ut på den første skituren. Da er det også på tide å tenke på utstyret som skal gjøre opplevelsen så god som mulig. De ansatte på Anton Sport står alltid klare for å hjelpe deg. Ekte sportsglede står i høysetet i tillegg til en solid kompetanse. Butikken har et godt utvalg av skiutstyr for både langrenn og alpint, og utvalget av klær dekker alle dine behov for å gjøre turen til en god opplevelse.
– Vi har et bredt vareutvalg innen de fleste sportsgrener, men er likevel lokalt tilpasset og har solid forankring her på Røa. Dette gir oss styrke som tilrettelegger for kundens behov. Vi strekker oss alltid langt for å gi deg det lille ekstra, forteller Daglig Leder Eline.
– I år tror vi det kommer til å ligge mye ullundertøy under juletreet, sier Line.
– Leverandører som Devold, Kari Traa og Johaug har utrolig lekre kolleksjoner med høy kvalitet. Og forresten har vi tilbud 4 på 3 for alt av ull og super. Her på Røa er det utrolig mange ivrige syklister og skifolk, og Oakley har nydelige modeller til alle. På skofronten går det veldig mye av INew Run fra Icebug, dette er en piggsko med dynamiske pigger som vi selger veldig mye av! Så er det «Douchebag», et spennende norsksvensk merke som lager sekker som folk i alle aldre går med. Alt fra gutter på 10 til damer i 80 åra! Her er alle velkomne. I denne butikken skal alle finne både julegaver og alt de trenger for en aktiv vinter.

Med et fantastisk utvalg både innenfor hudpleie, makeup og parfyme skal alle finne noe på Fredrik & Louisa.

Fredrik & Louisa

Fredrik & Louisa tilbyr kvinner og menn produkter fra skjønnhetsbransjens ledende merkevarer, og har alltid gode kampanjer og priser på bestselgere. Bente og de andre jentene i butikken er lidenskapelig opptatt av kundepleie og god service og det merkes. Her blir alle møtt med et smil og god kundeservice, uansett om du er på jakt etter inspirasjon, en gave til noen du er glad i, nye produkter til deg selv, eller ønsker personlig veiledning og eksperttips.
– Vi har en fantastisk nærhet til kundene, forteller Bente. 
– Vi har en stor andel faste kunder og det er jeg oppriktig stolt av! Faktisk så er det mange som kommer innom bare for å slå av en prat, det er ganske morsomt! Nærheten til kundene våre betyr alt og det er en glede å kunne hjelpe kundene til å finne de riktige produktene og de riktige gavene. Det setter vi vår stolthet i!
Med et fantastisk utvalg både innenfor hudpleie, makeup og parfyme skal alle finne noe på Fredrik & Louisa.

Kristin hos VITA forteller at nå før jul har de spesielt mange fine prisgunstige gavesett med hudpleie og makeup av høy kvalitet fra kjente merkevarer. Foto: Limedesign

VITA

Nå før jul har VITA spesielt mange fine prisgunstige gavesett med hudpleie og makeup av høy kvalitet fra kjente merkevarer som: 

  • Camilla Pihl «Get your glow on» med ansiktsmaske og vår bestselgende highlighter palette 
  • Korres «White Pine» gavesett med dagkrem og nattkrem som gir huden elastisitet, dyp næring og glød og «Olive Blossom» kroppsserien med nydelig duft av oliven blomster som booster huden med fukt 
  • Ole Henriksen «Power Juice» som er en kombinasjon av produkter med AHA-syrer, PHA-syrer og C-vitamin som bekjemper mørke flekker, linjer/rynker og gir fukt, glød og strammer opp
  • Sensilis «Skin regenerating treatment» med Supreme dagkrem og øyekrem for fornyet hudstruktur

En annen sikker vinner nå i julehandelen er Korres julekalender som er fullspekket av naturlige skjønnhetsprodukter til kropp, ansikt og hår eller «Glød-serien» fra Sophie Elise for naturlig brunfarge som gir ett jevnt og pent resultat. Dette er bare ett lite utvalg at de mange flotte julegavesettene VITA kan tilby til svært gunstig pris!

Du finner også andre butikker her

Du finner også andre butikker på Røa Senter som Ark Bokhandel som åpnet en helt ny butikk samme dag som KID. En lys og lekker ny bokhandel i stort flott lokale med enda bedre utvalg enn tidligere. Her finner du bøker for enhver smak, egen lekeavdeling, masse flotte spill, tegnesaker og barnebøker. Saxen Frisør står på i vanskelige tider og har stort fokus på å gi kundene et trygt og sikkert tilbud. Her finner du kunnskapsrike og dyktige frisører som har jobbet i salongen i mange år. Hos Mister Minit kan de hjelpe deg med det meste, det er bare å spørre. Har du sko som må fikses eller nøkler som skal slipes? Da kan du ta turen innom Mister Minit. Og sist, men ikke minst må vi nevne Musti Dyrebutikk som åpner 3. desember. Det blir spennende.
Velkommen til en trygg og hyggelig julehandel!

FAKTA: Røa Senter

Tekst: Stein Olav Kåsa | Foto: Stein Olav Kåsa,  Mester Grønn, Nille, KID & Limedesign
 

Følg IN magasinet på Facebook