Hjem » Oslo »  Alt de firbente trenger til sommeren

Alt de firbente trenger til sommeren

Hos Buster Hund og Katt på Majorstuen finner du alt du trenger for å gi de firbente en god sommer!

Sele fra DGF og morsom kasteleke fra Kong.

Den ser kanskje ikke så stor ut utenfra, men når du kommer inn dørene hos Buster Hund og Katt på Majorstuen er det en innholdsrik butikk fordelt over to etasjer som åpenbarer seg. Med lange åpningstider fra 09:00 til 18:30 og sentral beliggenhet i Bogstadveien 53 like ved Majorstukrysset er det perfekt å stikke innom på vei til eller fra jobb. Her får du alt du trenger til hunden eller katten, fra senger, leker og klær til kvalitetsfôr. Og akkurat nå formelig bugner butikken over av det du trenger for å gi de firbente en ekstra flott sommer.
– Mange hunder tåler ikke varmen så godt så vi har tatt inn mange kjøleprodukter. Blant annet har vi en kjølematte i gele som er utrolig fin. Den er aktiv i seg selv så man trenger ikke leggen den i fryseren først. Kjølematten er fin til å legge både på terrassen, i sengen til hunden eller i bilen. Det er viktig å huske at det kan bli varmt for hunder som er i bagasjerommet på bilen selv mens man kjører. Da er det fint å ha en kjølematte som hunden kan ligge på, forteller butikksjef Lovisa Palmer.
– Vi har også fått inn igjen den populære hundeisen som har vært en bestselger de siste somrene. Siden den er uten både fett, gluten og laktose er den ikke usunn for hunden. På varme dager er det mange som stanser på vei til Frognerparken for å kjøpe med seg en is som hunden kan avkjøle seg med.

Morsomme sommerleker

I hyllene hos Buster Hund og Katt finner du alltid et bredt utvalg hundeleker i alle farger og varianter. Akkurat nå kan de friste med flere morsomme sommer- og vannleker som er perfekte til utendørsaktiviteter. Her får du dessuten alt du trenger av praktisk utstyr til sommerturene, som vannflasker, mat og vannskåler som enkelt legges sammen og utstyr for å ta med hunden på sykkeltur.
Med varmere temperaturer kommer dessverre også flåtten. I dyrebutikken på Majorstuen får du også flåttmiddel til både hund og katt.
– Ikke alle vet at du også får kjøpt flåttmiddel hos oss. Hos veterinær blir det mye dyrere og vi selger dessuten et produkt som er basert på naturlige oljer og uten kjemikalier, det vil si et produkt som ikke inneholder giftstoffer. Men uansett hvor man kjøper flåttmedisinen er et godt råd å se gjennom pelsen for flått hver kveld.
Butikken har også et bredt utvalg kvalitetsfôr, både tørrfôr og frossent ferskfôr.
– Vi velger ut fôret vårt med omsorg og fokus på kvalitet. Og vi ser at mange dyreeiere er veldig opptatt av fôrkvalitet og hva fôret inneholder. Vi har nettopp fått inn et nytt vom-merke, det norske Provit, som allerede har blitt veldig populært. Innen tørrfôr er Orijen og Acana våre bestselgere. Siden vi har de samme prisene i de fysiske butikkene som i nettbutikken har vi alltid gunstige priser og vi har dessuten bonusordninger på tørrfôret. Vi har også tilbud om kloklipp som mange benytter seg av. Det koster bare 50 kr og man trenger ikke bestille time, avslutter Lovisa og ønsker både to- og firbente velkomne til Buster Hund og Katt på Majorstuen!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Buster Hund & Katt
 

Følg IN magasinet på Facebook