Hjem » Asker&Bærum »  Alt av hud, hår og skjønnhet

Alt av hud, hår og skjønnhet

Når vi går inn i Tropicos lokaler på Nesbru er det som å gå inn i en ny verden. Skjult bak trafikkerte veier på gamle Bellevue Hotell åpenbarer det seg en aldri så liten Oase.

Her har innehaver og grunder Kim drevet i tre år. Kim er opprinnelig fra Skien men flyttet til Danmark allerede som 16 åring, da han kom inn på en av de beste utdannelsene i Europa som frisør og stylist. Siden gikk turen videre til Barcelona der han jobbet som Stylist i et internasjonalt team. 
– Jeg har reist mye og har hentet inspirasjon fra hele verden. Vi har jobbet mye med å skape et Sydlandsk, grønt og friskt utrykk her i salongen. Navnet Tropicos er inspirert av det greske ordet «Trope» som betyr en forandring og det er akkurat det vi jobber med her på huset. Det finnes mange som kan klippe håret ditt eller gi hudpleie, men her ønsker vi å ta med kundene på en reise. Her har vi skapt en internasjonal atmosfære. Litt utsøkt japansk gjestfrihet, fransk teknologi og selvsagt serverer vi kaffen på den italienske måten. Det at vi ligger litt skjult er helt bevisst. Både i LA, Miami og Paris, ligger de mest eksklusive salongene litt bortgjemt. Det er i slike salonger vi finner de beste stylistene og det er gjerne på slike litt bortgjemte steder de store kjendisene også går. 

Behandlinger

– For korthets skyld kan vi si at vi gjør alt av hud, hår og skjønnhet. Vi har egen hudpleier på huset og tilbyr en rekke behandlinger. Nå i det siste har det virkelig vært en eksplosjon innenfor hudpleie. Noe av det vi er aller best på er behandling med Dermapen. Denne behandlingen reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og mange merker synlig forbedring allerede etter 1 behandling! 
Behandling med ulike syrer har også blitt veldig populært. 
– Disse behandlingene i forbedrer hudens tekstur samt gir den mer spenst. Behandlingen er også svært effektiv mot acne og pigmentflekker samt at den er veldig effektiv til å reduserer fine linjer. 

Analysekamera

Tropicos er en av få i Norge som bruker skikkelig profesjonelt analysekamera. De gjør simpelthen en gjennomgående analyse av hår og hodebunn og ut i fra det kan de tilby et skreddersydd opplegg for kunden ut ifra den enkeltes behov. Dette har de ifølge Kim utrolig gode resultater med. Hos Tropicos setter de av godt med tid til kundene. En behandling som passer for en kunde kan være helt feil for andre. For å kunne gi best mulig behandling til kunden sørger Kim for at de vet mest mulig om den enkelte kunden. 
– It,s as simple as that! Her er det ingen som er bedre enn oss, sier Kim avslutnings- vis med kledelig unorsk ubeskjedenhet.

FAKTA: Tropicos

Adresse: Fekjan 3, 1394 Nesbru
Web: tropicos.com
Tlf: 91 60 20 20
Instagram: instagram.com/tropicosbeauty
Facebook: facebook.com/tropicosbeauty

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook