Hjem » Trondheim »  Akustiske sommerkonserter på Britannia Hotel

Akustiske sommerkonserter på Britannia Hotel

Denne sommeren inviterer Britannia Hotel og Dora 3 til en serie med akustiske sommerkonserter i ærverdige Palmehaven med store, folkekjære norske artister som Odd Nordstoga, Jo Nesbø, Bjarne Brøndbo og Ingrid Bjørnov hver helg fra 19. juni til 15. august.

Hotelldirektør Mikael Forselius er stolt over å kunne presentere konserter med mange av de aller mest folkekjære artistene vi har i Norge.
– Når den planlagte sommerferien for folk flest til utlandet nå er blitt endret til Norgesferie, og artistene som også har fått endrede planer, ivrer etter å spille igjen, så vi en mulighet til å lage noe helt spesielt hos oss på Britannia hver helg i sommer. Artist In Residence er et akustisk konsert-format i Palmehaven, der artistene flytter inn på hotellet og spiller over flere kvelder – litt som i Las Vegas. Du kommer tett på artisten og kan nyte musikk, mat og drikke i herlig samspill, i en atmosfære du ikke finner maken til noe sted i landet.
Hotelldirektøren presiserer samtidig at man vil vektlegge sikkerhet og legge til rette for trygge konserter under myndighetenes til enhver tid gjeldende retningslinjer.
– Palmehaven har plass til 250 gjester, men vi har justert ned antallet plasser til 120-130 for å ha nok avstand mellom bordene, så dette blir virkelig en eksklusiv opplevelse både for artistene og publikum.

Flott norsk artistflora

Britannia skal servere skalldyrsplatå med de aller beste lokale råvarer fra Trøndelag som akkompagnement til konsertopplevelsen. Arrangør og daglig leder i Dora 3, Børre Johnsen har fått på plass hele programmet på rekordtid og gleder seg over å kunne berike sommeren i Trondheim med Artist In Residence konserter på Britannia:
– Trondheim sin egen storstue, Britannia Hotel åpner Palmehaven for en flott norsk artistflora og bekrefter sin stilling som kulturhotell. Vi er heldige som har fått på plass så mange artister til Norges mat og konsertmekka i sommer, sier han.
Konsertene kommer på rekke og rad med artister som: Jo Nesbø, med gode historier og fine låter fra Di Derre katalogen. Odd Nordstoga, Norges nasjonalskald tar med seg Gjermund Silseth. Bjarne Brøndbo serverer historier fra et lang artistliv, uten filter, ispedd noen klassiske DDE slagere. Torstein fra Stage Dolls kommer for å fremføre disse godlåtene deres slik de ble skapt, en mann og hans gitar. Så faller det hele voldsomt på plass, når Ingrid Bjørnov dukker opp i august. Det vil bli latter og det vil bli genuin musikalitet.
– Artist In Residence og denne konsertserien oppsummerer hva Palmehaven har vært og betydd helt siden åpningen i 1918 – en arena for de helt unike opplevelsene, vertskapet og atmosfæren. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen for å gjøre det vi gjør aller best, avslutter Restaurantdirektør ved Britannia Hotel Ida Dønheim.

FAKTA: Sommerens program i Palmehaven

I sommer kan du oppleve følgende artister på Britannia Hotel:
• 03/07 - 04/07 – Odd Nordstoga
• 10/07 - 11/07 – Bjarne Brøndbo
• 17/07 - 18/07 – Are Hembre
• 24/07 - 25/07 – Torstein Flakne
• 31/07 - 01/08 – Eva Weel Skram
• 07/08 - 08/08 – Ingrid Bjørnhov
• 14/08 - 15/08 – Artist kommer
Ser her for mer info.
 

 

Følg IN magasinet på Facebook