Spår stor interesse for nye bolig- og hytteprosjekter

Drømmer du om å bo sentralt og lettvint like utenfor Trondheim? Eller hva med en stor familiehytte rett ved skiheisen på populære Oppdal? 
Daglig leder i Quartett Eiendomsutvikling Per Otto Wigum er aktuell med boligprosjekter på...
Les mer
quartett ingress

Nye Mercedes-Benz GLE

Du kan nå bestille nye Mercedes-Benz GLE, som for første gang blir tilgjengelig som 7-seter. Høydepunktene inkluderer aktiv luftfjæring, 100% variabel firehjulsdrift, autonom køkjøring og selvfølgelig MBUX. GLE prises fra 914.000 kr og...
– GLE er a...
Les mer
ingress Mercedes[1]

Teknologi og luksus

Kompaktfamilien får sitt syvende medlem når A-Klasse sedan lanseres mot slutten av 2018. Blant høydepunktene er teknologi fra S-Klasse, infotainment-systemet MBUX og aerodynamisk rekord for en serieprodusert bil. A-Klasse sedan får sin...
- Med A...
Les mer
ingress Motor-Trade

Audis første el-bil kommer med en laderevolusjon

Audis splitter nye e-tron Quattro er den første fullelektriske SUV-en som ruller ut på norske veier. Og med Audis første el-bil vil også rekkeviddeangsten snarlig være historie. 
Audi er kjent for å legge lista høyt når de lanse...
Les mer
ingress Audi Moller Bil Trondheim

Nye modeller fra ŠKODA

Vi har sett nærmere på 2 av de nye modellene som kommer fra ŠKODA fremover. Det kommer en oppgradert Fabia og ny toppmodell av SUVen KODIAQ – L&K.
Oppgraderingene på ŠKODA FABIA inkluderer blant annet nytt front- og hekkparti og ...
Les mer
ingress skoda

Nye Audi A6 Avant

Nye Audi A6 er digital, intelligent og elegant. Det norske markedets forkjærlighet for stasjonsvogner møtes av Avant-utgaven, som kombinerer brukervennlighet og fleksibilitet med Audis dynamiske design.
– Nye Audi A6 Avant er en sta...
Les mer
ingress audi moller

Et høyteknologisk flaggskip

Volkswagens flaggskip Touareg hadde verdenspremiere på den internasjonale bilutstillingen i Beijing. Dette er tredje generasjon Touareg, en helt nyutviklet modell fullspekket med innovativ teknologi. Nye Touareg kommer til Norge i somm...
Ved ...
Les mer
ingress volkswagen

Mercedes-Benz’ nye A-klasse: Luksus for folket

Er du ute etter en sporty, romslig og prisvennlig bil i kompaktklassen - med innovativ teknologi som før kun fantes i luksusbiler? Da bør du sjekke ut Mercedes-Benz’ nye A-klasse.
2. juni ble nye A-klasse fra Mercedes-Benz, lanser...
Les mer
ingress motor trade

Jaguar I-PACE til Trondheim

Den nye Jaguar I-PACE er en ren batteridrevet bil som både er elegant å se på og spennende å kjøre. En Jaguar føles unik på veien. Å skifte til elmotor endrer hverken på kjøreegenskapene eller kjørefølelsen.
Den helelektri...
Les mer
ingress Jaguar

Utviklet en bobil for alle sesonger

Bilpartner1 på Kvål har vært med i et europeisk samarbeid om utviklingen av en helt ny type bobil. Bybobilen Tourne er perfekt til både varme somre og iskalde vintre.
– Vi har prøvd å konstruere campingbilenes Golf, forteller dagl...
Les mer
ingress bilpartner1

Kajakkturer i Trondheim

Trondheim kajakk tilbyr dagsturer og kveldsturer, disse anbefales for alle som ønsker å oppdage Trondheim sin store skjønnhet, Nidelven. Det er et fantastisk landskap man kan nyte mens man padler nedover elva. Dette er en flott mulighe...
Les mer
ingress kajakk

Audis første elbil er rett rundt hjørnet

Mot slutten av året kommer Audis nye elektriske SUV e-tron for salg i Norge. Så langt har rundt 3200 norske kunder forhåndsreservert bilen.
Til tross for at den hittil bare er vist frem som konseptbil, er interessen for nye e-tron ...
Les mer
ingress Audi Moller

Drømmebil med norske priser

Nye Mercedes-Benz CLS Coupé er klar norske veier. Mildhybriden CLS 450 4MATIC med 48-voltsystem er tilgjengelig allerede fra salgsstart og alle modellene får omfattende ekstrautstyr som Norsk standard. CLS Coupé kom til Norge i mars 20...
I Tron...
Les mer
ingress Mercedes

Bilnyheter for de fleste behov

Blant nylanseringene til Volkswagen er det særlig den splitter nye kompaktSUV-en T-Roc og den nye utgaven av småbilsuksessen Polo norske bilkunder har ventet på.
Volkswagen lanserte flere nye modeller i 2017, som nå er tilgjengelig...
Les mer
ingress Volkswagen Moller

Audi Møller Bil Trondheim høyner kvaliteten på kundeopplevelsen

Hos Audi Møller Bil i Trondheim kan du bygge din egen bil ved hjelp av en bilkonfigurator, eller slappe av i Audi-loungen mens bilen er inne på service.
Markedssjef Lars Spjøtvold sier forhandleren med dette ønsker å øke kvaliteten ...
Les mer
ingress Audi Moller Lounge

Skaperklubb i Trondheim

Er du opptatt av ny teknologi og har lyst til å jobbe med kreative prosjekter? Da kan du være med på Makers! Makers er en gratis skaperklubb hvor du bestemmer hva du har lyst til å lære mer av! Du kan blant annet lære deg å 3D-printe, ...
Les mer
ingress skaperklubb