Hjem » Oslo »  – En unik og spennende gavebutikk

– En unik og spennende gavebutikk

I disse dager hvor netthandel, butikkdød og uforutsette nedstengninger er en del av hverdagen for byens næringsdrivende, er det en glede å se at det finnes spesialbutikker som går så det suser.

Skatollet i Frogner Atrium er en spennende gavebutikk i Frogner Atrium som byr på et unikt vareutvalg, spennende handleopplevelser og kompromissløs service.

Spennende vareutvalg

Skatollet har et rikt og spennende vareutvalg. Butikken fører blant annet et rikt utvalg innen handlenett og vesker fra Signare Tapestry. De selger også mye høykvalitets papirvarer som kort, brevpapir og skrivebøker. I tillegg finner du en del gaveesker/gaveposer, fotoalbum og hobby-artikler i sortimentet. Butikken drives av Turid Bøhler og Terje Larsen som etter over 30 år med drift av flere bokbutikker og omfattende engros-virksomhet, har solid erfaring og en genuin kjærlighet til faget.
– Vi var borte fra butikkdrift i over 8 år, forteller Terje. 
– Vi savnet rett og slett lukten av sagmuggen. Du kan godt si at det er kjærligheten til kundene som driver oss. Nettet har selvsagt kommet for å bli, men slik vi ser det kommer folk alltid til å oppsøke butikker som tilbyr de helst spesielle tingene, og tilbyr en opplevelse utover det å kjøpe noe. Her setter vi umåtelig pris på den gode praten. Vi har veldig mange stamkunder, og mange kommer faktisk innom kun for å si hei.

God gammeldags faghandel

– Når du driver engros-virksomhet mister du litt kontakt med kundene og hva disse ønsker seg. Da vi fant dette lokalet, slo vi til med en gang og har ikke angret et sekund.
Vi skjønner Terje godt. I en butikkflora som blir mer og mer strømlinjeformet og kjedebasert er Skatollet en god gammeldags spesialbutikk. Her finner du unike varer du ikke finner noen andre steder. I tillegg yter Terje og Turid akkurat den type service du forbinder med familiedrevet faghandel. I denne butikken tar de seg god tid, de kan svare på de mest intrikate spørsmål og foretar gjerne spesialbestillinger dersom de ikke har akkurat det kunden spør om i sortimentet.

Mye fint til påske

– Vi har et imponerende utvalg med påskepynt. Her har vi harer, påskeegg lys og servietter i alle størrelser og varianter. Vil du skille deg ut og pynte hytten eller huset, enten det er til jul eller til påske skal du komme hit til oss. Her finner du garantert påskepynten naboen ikke har.
Etter en lang Covid-periode har mange utsatt giftemål, feiring av runde tall og selskapeligheter generelt, ser vi nå den berømte ketchupflaske-effekten.
– Vi har veldig pågang av folk som enten skal i selskap eller som skal arrangere et eller annet selv, forteller Turid.
– Jeg tør påstå at ingen i Oslo er i nærheten av det utvalget vi har når det gjelder gaveesker, innbydelser og fine konvolutter, så om du har lyst til å imponere litt ekstra dersom du for eksempel skal invitere til konfirmasjon, eller være gjest i et bryllup er det bare å komme innom.
I butikkens papiravdeling har de byens største utvalg av innbundne skrivebøker, kortpakker og brevpapir. De har også et stort utvalg av finere skriveredskaper. Turid forteller at stadig flere av butikkens papirprodukter er av miljøvennlig materiale. Butikken får stadig henvendelser fra kundene om dette, og vi lover fortsatt satsning på miljøvennlige og kortreiste produkter i tiden fremover.

Kontorrekvisita avdeling

Skatollet har også en mer tradisjonell kontorrekvisita avdeling, der du i tillegg til alt du forventer å finne i en slik avdeling, også kan finne kalligrafisett, fyllepenner og eksklusivt brevpapir av mange kvaliteter.
– Vi har også en fin baby og barneavdeling, forteller Turid. 
Her er det mye fine tegne og malesaker for de minste og mye annet spennende. Turid og Terje lover gamle og nye kunder en god mottagelse i en av Frogners mest spennende butikker.

Fakta Skatollet

Tekst:  Stein O. Kaasa | Foto:  Stein O. Kaasa & Skatollet
 

Følg IN magasinet på Facebook