Hjem » Bergen »  Uavhengig boligsalg for kundens beste

Uavhengig boligsalg for kundens beste

Langs Bybanetraséen ligger et friskt pust i det Bergenske boligmeglermiljøet. Ved Home Eiendomsmeglers kontorer jobber de knallhardt for at boligsalgsprosessen skal gå knirkefritt, fra markedsføringen i starten til avslutningen av salget.

Meglerne hos Home Eiendomsmegler jobber hardt og målrettet for at fornøyde kunder selv skal spre ordet til venner, familie og bekjente. Det ligger en helhetlig grunntanke bak det Home Eiendomsmegler presenterer.

De fleste meglerfirma er direkte tilknyttet en bank. Dette valgte meglerne i firmaet bort da de startet opp Home Eiendomsmegler AS. Meglerkontorene i gruppen forlot Postbanken Eiendom, en del av DNB-konsernet, for å starte for seg selv i 2012. Gjennom hardt arbeid og et konsept som setter salg av bolig og kundetilfredshet i fokus har de nådd langt på kort tid. Selskapets selvstendige profil har ikke vært en negativ ting i et skiftende marked. Meglere trenger å kunne ta raske avgjørelser, og som uavhengig aktør får de den nødvendige handlefriheten til å posisjonere seg best mulig.

Synlighet i markedet

Ved hjelp av oversiktlige og gode nettsider, samt aktiv deltagelse på sosiale medier går det unge selskapet høyt ut for at flest mulig interessenter skal få øye på boligene i deres portefølje.
    Kontorene i Inndalsveien ligger godt plassert, og lokalene er lyse og imøtekommende. Synlighet i form av anbefalinger er en viktig del av Homes markedsstrategi. Meglerne jobber hardt og målrettet for at fornøyde kunder selv skal spre ordet til venner, familie og bekjente. Det ligger en helhetlig grunntanke bak det Home presenterer. Det profesjonelle i sammenheng med det de formidler. Drømmen om et hjem.

Solid kunnskap og lokal forankring

God lokalkunnskap og et aktivt team gjør at meglerne hos Home stiller sterkt i konkurransen med andre. Daglig leder Beate Bøe Kalsaas er en etablert megler med lang fartstid i bransjen, og har selv vokst opp på Minde i Bergen. Den lokale tilknytningen og sin brede kompetanse deler hun med resten av teamet sitt. Alle som arbeider for Home er godt utdannet, og har opparbeidet seg solid erfaring. De unge medlemmene av teamet er ikke noe unntak, der de raskt har etablert seg som profesjonelle aktører på markedet. Målet er at kunden til enhver tid skal føle seg trygg på at alt arbeidet med kjøp og salg foregår så trygt og oversiktlig som overhodet mulig. Fra begynnelse til slutt blir du tatt hånd om av de beste innen bransjen.

Tekst: Tormod Lerøy | Foto: www.okofoto.no

Lik IN magasinet på Facebook