Hjem » Sandnes »  Tenk solskjerming når du planlegger – Norsol på 1-2-3

Tenk solskjerming når du planlegger – Norsol på 1-2-3

Det er mange som skulle ønske at sommeren varte året rundt, men slik er det ikke i Norge. Men ta ikke sorgene på forskudd! Norsol kan nemlig forlenge sommeren din.

1: Befaring: For best mulig reslutat er det er viktig for Norsol at forhåndsarbeidet er gjort riktig. Derfor er befaring første steg i prosessen.

Med sine mange års erfaring i solskjerimingsbransjen og mangfold av produkter kan de ansatte hjelpe deg etter dine behov. I tillegg til dette sørger Norsol for at du med riktig solskjerming får et bedre inneklima hjemme, lavere strømutgifter og mindre slitasje fra solstråler på gulv og møbler. Dessuten har Norsol også tatt grep om å ta vare på miljøet med sin rullegardin kolleksjon, der plast fra havet blir brukt. Vinn - vinn for alle!

2: PRODUKSJON: Norsol sine produkter er ikke ferdiglagde. De produsere hver enkelt produkt etter mål i fabrikken på Tingvoll.

Tre enkle steg

Norsol er der for deg og ønsker å fylle dine behov. Derfor gjennomføres prosessen på tre enkle steg. 1. Befaring, 2. Produksjon og 3. Montering.

1 Befaring: For Norsol er det viktig at forhåndsarbeidet er gjort riktig. Med et godt grunnlag sikrer du deg et godt resultat og en lang holdbarhet. Vi har alle ulike behov og det er derfor produktet ikke er laget enda. Det gjør også at Norsol skreddersyr produktet for deg. 
– Vi er der for kunden, lytter til de og gjør alt vi kan for at behovene dekkes. Om det ikke er mulig ser vi alltid på andre alternativer for å løse problemet, sier markedssjef Krister Nekstad. 
For behov som er inne i huset er det enkelte som vil ha det mørkere på soverommet for å sove lengre, skjerme seg for naboene eller at man ikke ønsker innsyn i huset. For slike behov kan plisse-, lamell- eller rullegardiner være aktuelt. For utvendig behov tilbyr Norsol screens, markiser, utvendige persienner, levegger og Pergola. 
– Med våre zipscreens så sikrer du deg at varmen ikke slipper inn så lett. Den stopper nemlig inntil 95% av varmen fra å komme inn - det gjør at du sparer strøm for kjøling på sommeren. Det er derfor både bra for økonomien og miljøet. Strømmen har tross alt blitt dyrere, sier Krister fornøyd.
– Vi er også veldig stolte over at våre produkter passer til alle fire årstider, og ikke bare om sommeren. Doble plissegardiner er isolerende og veldig effektive i å hindre varmetap om vinteren. Dette gjør at du sparer strøm for oppvarming. Det største varmetapet skjer gjennom vindusflatene, samtidig som vi ønsker store vinduer for å få mye dagslys og utsikt. Om høsten kan du benytte deg av en levegg, så til tross for at det blåser kan du nyte høstværet ute.

2 Produksjon: Siden Norsol sine produkter ikke er ferdiglagde, produseres hvert enkelt produkt i fabrikken på Tingvoll på mål. Dette er en av grunnene til at befaring er så viktig, med rett forarbeid sørger du for et vellykket resultat.

3 Montering: Som kunde hos Norsol tilbys du også montering utført på en profesjonell og fagmessig god måte. Med sine 40 år på markedet er det svært få som kan overgå Norsol sin ekspertise på solskjerming. Familiebedriften ble etablert i 1983, og er en videreføring av Høyang markiser. Før produserte de kun markiser, men har gjennom tiden utviklet produktutvalget. De tilbyr alt du trenger av innvendig- og utvendig solskjerming. Alt fra markiser, zipscreens, persienner ute og inne, levegger og mye mer! Alle produktene produseres på mål på fabrikken på Tingvoll.
– Alle våre produkter kommer ikke direkte fra hyllen, produktene blir produsert av fagdyktige og er av høy kvalitet. Produktene er laget på værutsatte Tingvoll på Nordmøre for norske forhold og årstider. Vår beste garanti er de 40 årene vi har produsert fra Tingvoll til hele Norges land, sier Krister.

3: Montering: Norsol tilbyr montering utført på en profesjonell og fagmessig god måte.

Bærekraft og kortreist

Miljø og bærekraft har blitt et stort og viktig tema i nyhetene, og allerede i 2002 ble Norsol godkjent som miljøfyrtårn som den første bedriften både i sin bransje og på Nordmøre. Sertifikatet fornyes også årlig og Norsol blir sjekket av inspektørenes miljøanalyse for fysisk arbeidsmiljø, energiforbruk, materialbruk, avfallshåndtering/gjenvinning, utslipp/forurensing og transport. Nettopp slike tiltak gjør at du kan ha god samvittighet over å ha solskjerming fra Norsol hjemme. 
– Vi har gode forhandlere og samarbeidspartnere over hele Norge, som gjøre det både kortreist og miljøvennlig. Vi har et samarbeid med en aluminiumsproduksjon rett ved vår fabrikk, det gjør at våre zipscreen er verdens reneste med lavest utslipp av CO2 - Kortreist og miljøvennlig i aller beste betydning, sier Krister.
Alle Norsol produkter blir spesialtilpasset på fabrikken til alle vinduer og alle behov. Det er heller ikke dyrt eller vanskelig å få en befaring, befaringen er gratis og enkel. Slik sørger du for at du får den hjelpen du trenger til å finne solskjerming som passer deg.

Fakta: Norsol

  • Web: www.norsol.no
  • Kontakt: www.norsol.no/kontakt-oss
  • Facebook: www.facebook.com/norsol.no
  • Instagram: www.instagram.com/norsol.no
  • Familiebedriften Norsol ble etablert i 1983, og er tuftet på skapervilje og hardt arbeid. Norsol driftes fremdeles av den samme familien. Firmaet har røtter helt tilbake til 1973, da de var kjent som Høyang Markiser, og legger stor stolthet i sin miljøvennlige og lokale produksjon. Med lidenskap for faget og solid kompetanse i bunn, brenner de for å levere bærekraftige produkter av høy kvalitet til hele landet.
  • Har en egen kolleksjon, Havbris, med rullegardiner laget av 100% resirkulert plast fra havet.

Tekst: Malin Johansen | Foto: Norsol
 

Følg IN magasinet på Facebook