Hjem » Sandnes » Mat & drikke »  Stemningsfull førjulstid

Stemningsfull førjulstid

Tasta kjøpesenter forbereder seg til jul.

Senteret arrangerer mange aktiviteter for store og små i løpet av desember.
– I julen kan vi by på både juleverksted og Luciatog, i tillegg til mange gode tilbud fra våre butikker. Å ta vare på de små, så vel som de voksne, er viktig for oss, sier senterleder Britt Iren Osmundsen.

Aktivt nærområde

Tidligere i høst fylte det unge kjøpesenteret ett år. Det medførte en storslått feiring med nye og gamle kunder.
– Bursdagen ble feiret hele helgen fra 24.-26. Okt. Vi serverte frokost, delte ut gavekort og holdt konkurranser. Dessuten kom artisten Tommy Fredvang, kjent fra X-Factor. En verdig ettårs-markering! 
 Fredvang, som selv er fra Tasta, holdt en eksklusiv konsert for oppmøtte kunder.
– Tasta er et bydelssenter. Dermed er det spesielt viktig for oss å arrangere aktiviteter for barn og unge i nærområdet. Vi ble svært glad da han ønsket å komme, sier Osmundsen.
Bydelen nord for Stavanger har nesten 14.000 innbyggere.
– Det er viktig at ting skjer. Her bor det mange småbarnsfamilier, og for flere av dem er Tasta et viktig møtepunkt i en travel hverdag. Vi har også mange kunder fra resten av Stavanger.

Spennende butikker

I tillegg til en rekke spennende butikker, inneholder senteret blant annet helsestasjon, treningssenter og legesenter.
– Jeg synes det er flott å ha så mange tilbud samlet på ett sted. Tanken bak er at det skal bli enklere for familier og kombinere flere gjøremål samtidig, sier Osmundsen.
Det moderne kjøpesenteret fremstår som åpent, lyst og luftig, med gode parkeringsmuligheter.
Senteret vårt består utelukkende av flinke folk som virkelig kan drive butikk. Vi har hatt et godt år, og opplever at stadig flere kunder velger å besøke senteret.
Senteret inneholder ca. 45 ulike butikker fordelt på to etasjer. 
– Vi huser mange populære klesbutikker som Selected, H&M, Kappahl og Cubus. I tillegg har vi blant annet Bik Bok, Bare barn og Lindex. Spisestedet Jordbærpikene som kan friste med deilige småretter, forteller Osmundsen.

Pynter til jul

Viktigheten av å skape aktivitet i nærområdet er gjennomgående for Tasta senter.
– Vi har arrangert moteshow med stor suksess. Modeller viste flotte klær fra flere av butikkene våre. Også de firbente viste frem sine favoritter på catwalken. Inspirerende og moro, sier Osmundsen.
Tasta ønsker å skape en stemningsfull førjulstid for alle besøkende.
– Julen er en viktig høytid for mange, og vi på senteret ønsker å gjøre dette til en fin tid for alle. Både butikkene og resten av kjøpesenteret vil pynte til jul for å gjøre det ordentlig stemningsfullt for kundene våre.
Flere av butikkene er allerede klar for jul.
– Både kitchen, nille, og Jernia er viktige julebutikker hos oss. De har fått inn mange lekre juledekorasjoner som er verdt en titt, sier Osmundsen.

Tekst og foto: Kristine Thorstensen

Følg IN magasinet på Facebook