Hjem » Stavanger »  Stavangers viktigste scene siden 1988!

Stavangers viktigste scene siden 1988!

Med årlig rundt 100 konserter og totalt opp mot 300 store og små arrangementer i alle sjangere er Folken en aktiv konsert- og kulturscene for hele regionen.

Siden oppstarten i 1988 har det store gule huset på toppen av Olavskleiva i Stavanger vært en kreativ boltreplass for byens studenter og musikere. Folken er regionens mest sentrale konsertscene og nasjonalt anerkjent på linje med store konsertscener som Rockefeller i Oslo eller USF Verftet i Bergen. Her er det stor aktivitet!

Sosialt samlingspunkt

Det er ikke mange studenthus og konsertsteder i Norge som har holdt det gående i 30 år. Folken – når det er best - byr på den særegne magien som oppstår i en kulturarena drevet av en skjønn forening mellom en profesjonell stab og engasjerte frivillige. Det bidrar helt sikkert til husets sterke forankring i byen. Folken har frivillige fra over 15 ulike land og har fostret mange dyktige kulturarbeidere, lydteknikere, festivalledere og mer. Som konsertscene er salen på Folken akkurat passe stor. Med plass til 650 i publikum er du tett på artisten samtidig som du merker at du er en del av noe som er større enn deg selv.
Alle som har vært på en konsert på Folken vet at konsertene på Folken er for publikum i alle aldre, men byens studenter har det ekstra godt på Folken på grunn av studentrabattene og fordi huset er et viktig sosialt samlingspunkt.

Ta deg en tur til Folken og se selv. Du finner informasjonen du trenger om program og åpningstider på nettsiden www.folken.no.

Foto: Kylo Salvesen
 

Følg IN magasinet på Facebook