Hjem » Stavanger »  Spesialist på skjegg

Spesialist på skjegg

Byen med de mange frisørsalongene, trengte en ny barbershop mente Ivan Shekhy da han kom til Stavanger. Med Ivan Frisør tilbyr han spesialkompetanse på området.

Etter å ha jobbet som frisør i over 10 år i Tyrkia, Tyskland og Norge, startet Ivan Shekhy opp barbershop i Haakon VIIs gate i Stavanger for litt over ett år siden. 
– Jeg har jobbet som frisør i ulike land og er vant til at det finnes mange barbershops i de store byene. Da jeg kom til Stavanger ble jeg overrasket over at det kun var en her i byen, mens her er veldig mange frisørsalonger, sier han.
Med få frisører som tilbyr behandling av skjegg, så han potensiale for å ta i bruk sin spesialkompetanse på området og startet opp for seg selv. I tillegg til barbering, skjeggtrim og stilling av skjegget, tilbyr han herreklipp, farging av hår, napping av øyenbryn med tråd samt voksbehandling.

Fadeklipp

Blant de mest populære behandlingene er fadeklipp. En teknikk hvor håret barberes kort i nakken og på sidene og graderes i lengre lengder mot toppen. 
– Vi gjør all hårklipp, men er spesielt dyktige på denne, sier han.
Shekhy har tatt flere kurs i barbering og fading i Spania samt i Hellas og har som mål å holde seg oppdatert på de nyeste trendene i frisør-verdenen. Noe han videreformidler til sine ansatte. 
– Det er viktig for oss å lytte til kunden og å gi dem den frisyren de ønsker, sier han.
Per i dag består teamet av to ansatte og en praksisplass. 
Salongen ligger sentralt i Stavanger sentrum, like ved rådhuset og posthuset. Stemningen er god, lokalene stilfulle og bookinglistene lett tilgjengelige. 
– Det er enkelt å booke via nettsiden vår, men vi har også drop-in, sier han.

FAKTA: Ivan Frisør

• Adresse: Haakon VII`s gate, 4005 Stavanger
• Telefon: 401 21 414
• E-post: ivanfrisor@gmail.com
• Nettside: www.ivanbarbershop.no
• Facobook: facebook.com/ivanfrisor
• Instagram: instagram.com/ivan_barber_frisor
• Åpningstider: Mandag-lørdag 10-19

Tekst: Ingunn Myklevoll Sjøen | Foto: Ivan Barbershop
 

Følg IN magasinet på Facebook