Hjem » Stavanger »  Setter farge på byen

Setter farge på byen

Pip Stormote åpnet sine dører i mars 1990. Og har i løpet av denne tiden opparbeidet seg et velfortjent rykte som en butikk med fantastisk utvalg og service utenom det vanlige.

– På den tiden var den vanskelig å finne moteklær til kvinner over str.42, forteller innehaver Torild Goa.
– Vi merket at mange var frustrert over utvalg og størrelser for de som var litt større enn gjennomsnittet. Det virket rett og slett som moteverden ikke hadde fått med seg at det var en stor gruppe med frustrerte damer der ute som hadde problemer med å finne flotte klær som passet i «vanlige» butikker, sier Torild Goa.
– Dette ville vi gjøre noe med og slik ble Pip Stormote en realitet. Vi fikk leie et lokale i Østervåg, og siden har vi ikke sett oss tilbake. Vi legger vekt på å ha det største og beste utvalget når det gjelder moteklær i pluss størrelser, forteller Torild mens hun henger opp vårkjoler i friske farger.
Vårplaggene får sakte men sikkert mer plass i hyllene. Våren har endelig kommet til Stavanger etter en lang og våt vinter. En etterlengtet vår som gir rom for farger, og det har Pip nok av.
– De sterke fargene er en del av vårt konsept, sier Torild. 
– Farger, friskhet og godt humør! Der har jeg vel egentlig oppsummert hva PIP står for. Jeg vil trekke det så langt som å si at vi er verdensberømte for vårt gode humør, sier Torild og ler. 
– Verdensberømte i hele Rogaland!

Godt rustet for vårens og sommerens høytider

Gatebildet i Stavanger er fortsatt nøytralt og vintergrått akkurat som om vinteren ikke riktig har sluppet taket i menneskene som hutrer forbi ute på Østervågkaien. Men stadig flere fargerike plagg finner veien ut i byens gater. Den utviklingen ser Torild på med stor glede, og forteller at hun gleder seg til en vår og sommersesong preget av fine farger.
– Vi er spesielt godt rustet for vårens og sommerens høytider. Bryllup, konfirmasjon eller 17.mai. Hos Pip finner du det du trenger både til hverdag og fest.
Her kan du komme og finne klær du blir nærmest alene om å eie. Det og den unike fagkunnskapen og servicen gjør at Pip trekker til seg langveisfarende som vet å sette pris på en god handleopplevelse. Er det noe denne byen trenger er det nettopp sterkt faghandel og butikker som gir opplevelser som ikke kan kjøpes på nett eller på de enorme senterne på utsiden av byen.
– Vi brenner for butikken vår og kundene våre. Det smitter over på kundene og derfor har vi flere stamkunder enn de fleste andre, avslutter Torild og ønsker nye og gamle kunder velkommen til en hyggelig handel.

FAKTA: Pip Stormote

• STAVANGER, Sølvberggata 25, 4006 Stavanger 
T: 46808593 | E: pip.stavanger@pipstormote.no
• KRISTIANSAND, Henrik Wergelandsgt 4, 4612 Kristiansand
T: 46808320 | E: pip.kristiansand@pipstormote.no
• Instagram: www.instagram.com/pipstormote
• Facebook: www.facebook.com/pipstormote
• Web: www.pipstormote.no

Tekst: Stein Olav Kåsa | Foto: Pip Stormote
 

Følg IN magasinet på Facebook