Hjem » Stavanger »  Sesongens skotrend gjør oss glade!

Sesongens skotrend gjør oss glade!

De lyse fargene og de lette sålene innbyr til aktivitet når dagene blir lysere. Rosa, grønn, blå og «glitter» er stort. Elastiske og sporty sko i alle regnbuens farger som er utrolig deilige å ha på, og i tillegg er prisene fine.

Fremdeles er hvite sko, helst Sneakers, viktige i motebildet. Men det kan som sagt gjerne være farger, også på sålene. Nettopp sålene viser godt igjen, de er gjerne tykke og ofte hvite, den trenden fortsetter fra forrige sesong. Hvem hadde trodd at «flip-flop» sandaler skulle bli mote??? De kommer med «pels», «kobber», den «originale» fra Adidas og i flere farger fra Puma. Nå er det bare å slippe tærne fri.
– Vi får stadig vekk høre at det er UTROLIG mye fine sko nå, og det blir vanskelig å velge. Det er vi hjertens enige i, men her er det priser og utvalg så man gjerne kan unne seg både to og tre par, sier Camilla Rørtvedt, butikksjef i Skoringen Stavanger.

Skoringen Stavanger

For å ta en nærmere titt på sesongens nyheter anbefaler vi dere å ta turen innom Skoringen i Stavanger. De ligger både i hjertet av Stavanger sentrum (Nygt. 18 / Søregt. 29) og i den vestlige enden av byen i AMFI Madla. Du kan også følge dem på Instagram @skoringenstavanger for å få med deg nyheter.