Hjem » Stavanger »  Salongsuksess i Sandnes overtar Stavanger Spa Clinique

Salongsuksess i Sandnes overtar Stavanger Spa Clinique

Stavanger Spa Clinique har fått ny eier. Salongen tilbyr nå det meste innen skjønnhetspleie og ikke-kirurgiske inngrep er blant klinikkens spesialiteter. 

– Mange vil endre på noe uten å legge seg under kniven, forteller den nye eieren av Stavanger Spa Clinique Lizbeth Kvam.
Kvam har drevet hudpleiesalong med fulle bookinglister i en årrekke på Maxi i Sandnes og nylig overtok hun Stavanger Spa Clinique i Løkkeveien. Her tilbyr hun alt innen hudpleie, medisinske hudbehandlinger, kroppsbehandlinger, ulike typer massasje, manicure, pedicure, figurforming, fillers og spapakker med mer. Med sine 5 behandlere skreddersyr klinikken fra en rikholdig behandlingsliste etter kundenes egne ønsker og behov. 
– I Sandnes har vi mange faste kunder nå. I Stavanger er det ennå en del drop-in besøk, men vi ser allerede at mange av kundene kommer igjen for flere behandlinger etter at de har vært her en gang, sier Kvam.

Resultat uten kirurgi

Kvam selv har lang fartstid med behandlingen Cavi-Lipo, som er permanent fettfjerning uten kirurgi. 
– Det var denne behandlingen jeg startet opp med i Sandnes og jeg drev lenge kun med denne ene behandlingen, forteller hun. 
Stavanger Spa Clinique tilbyr også fillerbehandling uten å bruke sprøyte, gjennom bruk av Hyaluronpen. 
– Det er en ny og smertefri behandling som ikke involverer sprøyter, men som gjennomføres med en penn, forteller Kvam. 
Hyaluronpennen virker som ved vanlig filler, men blåses inn med trykk istedenfor å injiseres. Pennen ble i utgangspunktet utviklet for diabetikere, men brukes nå også i skjønnhetsbransjen. Klinikken tilbyr også oppstrammende hud og rynkebehandling ved bruk av plasma pennen Skinlift PRO. Denne lager små micropunkt i huden, gjennom kontrollert plasma energi. Noe som gjør at huden krymper og kollagenproduksjonen øker.

Microblading

Tatovering av bryn, Microblading, er en annen ny behandling hos klinikken. 
– Det har blitt veldig populært og det er ikke bare hos de unge. Nylig hadde jeg inne ei 89 år gammel dame som ville tatovere brynene før hun skulle på gamlehjem, sier Kvam. 
Klinikken er opptatt av å følge trender og sesonger, alt med et internasjonalt tilsnitt.
– Det skjer mye i bransjen og vi er på kurs hele tiden, forteller Kvam. 
Stavanger Spa Clinique er imidlertid også opptatt av å tilby det kundene forbinder med tradisjonelle spa behandlinger. Spesialiteten heldaggspa har blitt populær og klinikken legger gjerne til rette for utdrikningslag og andre arrangementer. 
– Her er god plass både til de som skal ha behandling og for de som er med, sier Kvam. 
Salongen er romslig og innbydende. En oase for ro og velvære sentralt i Stavanger.

FAKTA: Stavanger Spa Clinique

• Adresse: Løkkeveien 35, 4008 Stavanger
• Tlf: 51 52 55 17
• Online booking/Web: stavangerspaclinique.no
• Facebook: facebook.com/stavangerspaclinique
• Cavi-Lipo er ett av de mest avanserte og effektive ultralydsystemer for fettreduserende behandling på markedet. Systemet brukes for permanent fjerning av fettceller og virker på alt av underhudsfett. Hele kroppen kan behandles og metoden fjerner også cellulitter og virker oppstrammende. 
• Skinlift PRO er en revolusjonerende rynkebehandling som krymper hud på under en time. Maskinen er utviklet i Norge og produsert i Tyskland, og er laget med over 20 års erfaring innen plasma teknologi og rynkebehandling.

Tekst & foto: Ingunn Myklevoll Sjøen 
 

Følg IN magasinet på Facebook