- Perfekte Sommerviner!
- Våren er endelig her!
- Stort utvalg av både varer og ferskvare
- Vårstemning med historisk sus
- Våren har inntatt Coop Mega i Meglergården
- Velkommen til Byporten Mall of Oslo
- Høstmeny hos Værtshuset
- Årets lammesesong er her!
- Kongen Marina: Herlig mat i vakre og avslappende omgivelser
- Høstviner!
Opp trappen


Storbyrestaurant
Fornuftige priser
Eikefjords matfilosofi er den samme som bak hans andre restaurant, den kritikerroste Restaurant Eik. Ferske og førsteklasses råvarer, eksklusiv mat som også er mettende, til en fornuftig pris. Det er denne filosofien som gjør at Eikefjord utelukkende satser på en fast meny og ikke à la carte. – Dersom man har en à la carte meny må man alltid sørge for å ha et relativt stort lager av visse råvarer. Med en fast meny som stadig vekk varierer kan vi derimot alltid kjøpe de ferskeste ingrediensene til de beste prisene. Dette er selvfølgelig gunstig for gjestene våre og jeg er også opptatt av at kokkene her på Annen Etage skal trives i jobben. Med en meny som stadig forandres får de hele tiden nye utfordringer og slipper å lage den samme menyen uke etter uke. Kokker er skapende og kreative mennesker og en fornøyd kokk lager den beste maten, sier Ole Johnny Eikefjord.
Tekst: Jan Ingar Thon og Berith Eva Lamøy Foto: Stian Broch Nielsen