Hjem » Stavanger »  Ny butikk i Stavanger

Ny butikk i Stavanger

Den 10. November i år åpnet Riccovero dørene i sin nye damebutikk i Stavanger. De vil med dette vise publikum siste trender innen klær og mote.

Riccovero er et norsk firma med norsk design, men med et internasjonalt preg. Her finnes både selskapsklær og hverdagsklær for noen og enhver.

Høst- og vinterkolleksjon

Deres overordnede trendretning for høst og vinter denne sesongen har de kalt «Simple Life». Det handler om å sette ned tempoet, flytte fokus fra en travel hverdag og ut i naturen og finne roen. Riccovero har latt seg inspirere av naturen rundt seg, og spesielt tatt utgangspunkt i sesongens farger. De viktigste fargene for denne høst/vinter er derfor sennepsgult, militærgrønt og rustfarger i brunt og rødt.

Materialvalg og stoff

De viktigste materialene for sesongen er hårete mohair strikk, gjerne kombinert med myke silketopper. Noe som har blitt populært i den senere tiden er blanke overflater som sateng og glatt velur. Ellers er det alltid viktig med ull for høst og vinterkolleksjonen, så kåpene deres er en sikker vinner nå som vinterkulden kommer for fullt.

Trendy til jul

Til julesesongen er det alltid viktig med det lille ekstra, og de fleste er på jakt etter det perfekte festantrekket, og kanskje også litt særpreget. Av de viktigste plaggene som kan dras frem er Tuxedo jumpsuiten, som fortsatt er et viktig trendplagg denne sesongen også. Den er laget i en lekker europeisk kvalitet, hvor materialet er kombinert med matt og blank overflate og vide buksebein. Den er en sikker vinner i disse julebordstider. De har Velur buksen som fint kan kombineres med en pologenser og en blank kimono, og da har man et flott men mer avslappet antrekk. Paljetter er med på å kaste glans over juleselskaper og nyttårsfesten. Skjørt og jakke i mønstrede paljetter gir et stilfullt uttrykk når man vil være litt ekstra fin. 

Lune vinterkvelder

Genser og bukse i deilig kasjmir og ull er et flott julegavetips. Det er et behagelig sett som kan brukes både til kveldskos og hverdagsantrekk. Denne vinteren er det lag på lag som gjelder. Kombiner gjerne strikkegenseren med polo under, eller en lang skjorte, så er man behagelig og presentabelt kledd. Vil man ruste seg bedre mot vinterkulden, kan man kle seg i en skinnjakke med en lang strikkevest utenpå og bukser med vide bein. Bruk gjerne et belte utenpå vesten for å fremheve midjen.

Sentral beliggenhet

Ta gjerne en tur innom Riccovero`s nyåpnede damebutikk med sitt store lyse lokale som ligger i 2.etasje i Magasinblaa i Stavanger. Der blir man møtt av en hyggelig og hjelpsom betjening som gjerne veileder deg til å finne klær etter din smak og behov.

FAKTA: Riccovero

Adresse: Butikken i Stavanger ligger i 2. etasje i Magasinblaa
Webside: www.riccovero.no
Instagram: www.instagram.com/riccovero
Facebook: Følg på Facebook
I 1936 begynte Einar Kvamme sin skredderpraksis, som gjennom 3 generasjoner har utviklet seg i takt med tiden. I 1999 åpnet Riccovero sin første concept store i Hegdehaugsveien, Oslo. Siden da har merket vokst og utviklet seg i takt med markedet. Riccovero har gradvis utvidet seg. Damekolleksjon ble introdusert for først gang i 2002 og er et spennende satsningsområde som er i stadig vekst og modning. Nå består både herre og dame kolleksjonene av konfeksjon, fritidsklær, sko og tilbehør. Butikken i Stavanger er en ren damebutikk.

Tekst & foto: Laila Røberg