Hjem » Bergen »  Norsk strikk i hjertet av Bergen

Norsk strikk i hjertet av Bergen

De strikkede plaggene fra Susan Fosse Knitwear kombinerer komfort og moderne stil. Vakre tradisjonelle norske strikkevarer laget med den beste kvalitetsullen.

Etter å ha fullført sin «Bachelor of Arts Degree in Knitwear Design» i London, vendte Susan i 1992 tilbake til Norge for å lansere sitt eget klesmerke, Susan Fosse Knitwear. Ambisjonen hennes er å produsere en kolleksjon av tradisjonelle norske strikkevarer som er funksjonelt tilpasset dagens livsstil, samtidig som tradisjoner blir holdt i live.

Inspirert av vestlandskysten

Hvert Susan Fosse-plagg er laget med 100% ull av fineste kvalitet, ferdigstilt etter høyeste standard ved hjelp av norske tinnkroker, knapper og ullfletting. Dette er en eksklusiv kolleksjon av strikkevarer for menn, kvinner og barn inspirert av landskapet på vestlandskysten og den pulserende byen Bergen.

Bygget på tradisjoner

Tradisjoner og familie er med på å forme verdiene til Susan Fosse Knitwear, ideene de tror på og valgene de tar. Merket er resultatet av en families arbeidsmoral, nøyaktighet, ambisjon om å utvikle seg og ønske om å nyte livet. Enten Fosse familien røker laks, bygger hus eller lager kunst og tekstiler, så har de alltid strebet etter fortreffelighet. De har aldri vært redd for å feile, men villige til å tilpasse og glede seg over forandring. Å ha respekt for fortiden, kulturen og omgivelsene, gir tillitt og inspirasjon for fremtiden.

Mange års glede

En genser fra Susan Fosse vil gi deg mange år med glede kombinert med komfort og høy kvalitet. Ta turen innom butikken og finn din Susan Fosse genser. Butikken ligger mellom Bryggen besøkssenter og Knut Skurtveit.

FAKTA: Susan Fosse Knitwear