Hjem » Bergen »  Niza Huang – Det perfekte smykkedesign

Niza Huang – Det perfekte smykkedesign

2MF (2Morrow’s Favourites) har siden sist signert en eksklusiv avtale for hele Norden med en av de mest spennende nye smykkedesignere, London baserte Niza Huang. Niza Huang har jobbet for flere av de store selskapene innen smykkedesign, men følte at hun ikke fikk realisert sin visjon for det perfekte smykkedesign. Niza valgte derfor å starte sitt eget merke, Niza Huang Jewellery, der hun har full kreativ frihet til å skape sitt eget uttrykk. Hver kolleksjon reflekterer Nizas rike fantasi og lidenskap – inspirert av naturen og vårt indre. Designutrykket er kreativt, røft og edgy, men samtidig delikat og stilfullt.
– Niza Huang Jewellery har et design og utrykk som vi er sikre på vil bli tatt godt imot i Norge og Norden, sier 2MFs Salgs- og Markedssjef Christopher Nordgreen Dahl. 
Hun bruker edle metaller som gull, sølv og rosegull og kombinerer dette med en utstrakt bruk av uslipte krystaller. Resultatet ligger i grenselandet mellom gullsmedkunst og fashion. Niza plukkes nå opp av «trendbibler» og trendikoner i flere land og Niza Huang Jewellery oppdager du snart på www.2MF.NO og i utvalgte butikker.