Hjem » Sandnes » Mat & drikke »  Maksimal handleopplevelse

Maksimal handleopplevelse

I dagens samfunn er tiden kostbar, og nettopp derfor har Maxi Sandnes gjort shoppingen til en enkel fryd. Enten det er luksusmerker, kjøkkenutstyr, matvarer, helsebehandling eller en ny garderobe, så finner du det og mye mer på det flotte senteret i Sandnes Sentrum.

For et drøyt år siden feiret Maxi Sandnes hele 15 år, og mye har skjedd siden oppstarten, Bla utbygging og oppussing av hele senteret, ferdig høsten 2011 og hvis du er blant dem som tror at Maxi Sandnes bare er en matbutikk og litt mer, så kan jeg fortelle deg at det er på tide med en ny tur og en fin overraskelse. Med sine 40 butikker ligger senteret sentralt i Sandnes sentrum og ved noen av de viktigste inn og utfartsårene til byen. For å gjøre det ekstra enkelt har de 500 gratis parkeringsplasser rett utenfor døren. Mindre stress, og større handleglede.

Det skal være enkelt

– Vi jobber for å gi deg det du både trenger og vil ha, og har derfor et godt utvalg for damer, barn og menn. Tiden i dag er dyrebar, vi ønsker å være enkle og lettvinte slik at du kan senke skuldrene og puste med magen når du kommer til oss, forteller senterleder Magnhild Egeland.
Maxi Sandnes er herlig og lyst, pent og oversiktlig, med alt på et plan. Til og med nettsiden er en fryd å besøke med sin oversiktlighet og rene design, for dem som vil planlegge litt i forkant. Har du dårlig tid før selskapet, eller lyst på noe nytt etter jobb er dette senteret du kan svippe innom med hvilepulsen på plass. Senteret er ovalt og du tar runden på noen minutter, og finner nok fort ut hvor du vil stoppe. Maxi Sandnes er selvsagt også et senter man kan kose seg på dager med mer tid og det er stadig hyggelige tilbud. Den avslappende pausen eller sosiale møtene tar du i Lunchbaren eller et lettvint og sunt måltid på Crazy Chicken Resturant. Og som eneste senter i Sandnes åpner de allerede kokken 09.00.

Eksklusivt og praktisk

Fra de eksklusive veskene og koffertene på Citybag til det praktiske utstyret på Expert dekker butikkutvalget noe for alle. Fra moteverden kan det nevnes at Claire DK fører M.A.P.P, Ane Mone og Moondust. Troll i eske har NU by staff Woman og det norske designet Barfota. Traktøren har et smakfullt kjøkkenutvalg og fører kniver fra MAC, Kitchenaid kjøkkenmaskiner og Cacas som er utstyr for den bakeglade. For menn er både klær og teknikk innen rekkevidde fra Space-world, Expert og Solid. Matbutikken Helgø Meny er også førstevalget for mange med en unik ferskvaredisk og stort utvalg. Maxi Sandnes har også gullsmed, hobbybutikker, barneklær, apotek, solsenter, interiørbutikker, klinikk og frisør. Kort sagt så må Maxi Sandnes oppleves, så ta turen og se selv. Maksimal handleopplevelse på minimal tid. Enklere blir det ikke. Maxi for alle!

Tekst: Helene Stenhaug | Foto: Susan Jane McLinden

Klikk her for å se nærmere på produktsidene.