Hjem » Bergen »  Let`s make you blush

Let`s make you blush

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN uttrykker det sublime håndverk og uimotståelige fargekombinasjoner i high-end smykker prydet med edelstener. I 2017 legger det danske luksusmerket enda en myk fargetone til signaturpaletten sin, med introduksjonen av blush-farget månestein.

– Det er noe utrolig fint og poetisk over blush månestein. Det gjør stenen spesielt vakker. Det er en halvgjennomsiktig sten med et mykt skimrende utseende som skaper det perfekte boheme uttrykk. Den matcher vakkert gult gull, perler, bein, røkkvarts, rød koral – og andre typer månestein, forteller smykkedesigner Charlotte Lynggaard. 
Blush-farget månestein er siste tillegg i vintage-fargepaletten, som karakteriserer enhver edelstein i smykkekolleksjonene til OLE LYNGGAARD COPENHAGEN. Blush månestein går estetisk hånd i hånd med ATELIER, merkets visuelle tema i 2017, og har fått en sentral plassering i årets mest ettertraktede smykkekolleksjoner.

FUNKLENDE BLUSH

Shooting Stars hyller hellet som en kraft du kan stole på, men i enda høyere grad som en oppmuntring i livet ethvert menneske har makt til å påvirke. I en dans med funklende diamanter opptrer blush-månestein i nydelige kjeder i 18K gull. 

BLOMSTRENDE BLUSH

Blooming får frem det fredfylte øyeblikket, der naturen står klar for blomstring. Blush månestein er sentral for den florlette kolleksjonen, som symboliserer livets syklus i 18K gull med diamantinnfattede blomsterknopper og edelstener.

GUDDOMMELIG BLUSH

Lotus uttrykker inspirasjonens guddommelige kraft. En stor blush-farget månestein ligger perfekt mellom blomsterblader i 18K gull. Dette skaper et uttrykk av feminin kreativitet og kan bæres i sin unike skjønnhet eller i en bukett av edelsten som gir hverandre kontrast.

MERKBAR BLUSH

Cusion er en kolleksjon av statement-ringer i 18K gull, inspirert av den historiske signetringen som opprinnelig fungerte som en egentlig signatur og et identifikasjonsmerke. En fasetert blush-farget månestein skaper et overdådig uttrykk av bohème-inspirert ekstravaganse.

CHARMS I BLUSH

Sweet Drops er en kolleksjon av utsøkte charms, som alltid tilpasser seg kvinnens mange inspirasjonskilder. Den blush-fargede månestein skaper en uimotståelig og alltid pålitelig charm, som lett og grasiøst definerer og uttrykker feminin identitet.

Hvem selger OLE LYNGGAARD COPENHAGEN i Bergen?

For en nærmere titt på disse elegante smykkene kan du ta turen innom Theodor Olsens Eftf. Juvelèr på Torgallmenningen 15.
 

Følg IN magasinet på Facebook