Hjem » Stavanger »  Kunsten å kle seg

Kunsten å kle seg

Klær skaper folk sies det. Men det er ikke uvesentlig hvordan folk skaper klær heller. Bertoni satser på det gode snittet og kvalitetsklær til å bevege seg i.

Bertoni er en dansk motekjede som startet opp med salg av bukser i Aarhus i 1972. Kolleksjonen har siden blitt kraftig utvidet, og Bertoni er kanskje mest kjent for dresser av høy kvalitet til gode priser. I Norge har kjeden per i dag 14 butikker, og den rendyrkede herrebutikken på Forus runder ett år i november. Bertonis eget merke dominerer, men de selger også andre merkevarer. Konseptet er trendy kvalitetsklær som er både klassiske/business og casual.

Dresser

– Bertonis dresser har et godt rykte. Dressene skaper en flott silhuett og har et snitt som gir deg det lille ekstra, sier butikkleder Lill Inger Furfjord.
Bertoni kan tilby mange forskjellige dresser med utsøkte detaljer. Travel Suit, dressen som holder på sitt gode rykte hele dagen, den svikter deg ikke selv etter en lang flytur. Visste du at du kan få i både pose og sekk? Bertonis Super Stretch dress gir deg en behagelig overraskelse! Bertoni kler deg med glede opp og tilpasser dressen slik at den sitter perfekt.

Casual

Bertoni selger mye mer enn stilige dresser. Det danske merket, Gabba, lager kule og trendy jeans som gjør sitt for at hverdagen din skal bli så komfortabel som mulig. De fører også merker som Minimum, TGA by Ahler, Dstrezzed og Save the Duck. 
Høstens trender byr på myk strikk i alt fra merinoull til ren bomull i farger som oker, brunt og oransje. Blått og sort er alltid like aktuelle farger. 
– Når gradestokken synker ser du flott ut i en høyhalset genser inni en blazer. Dette gir deg en «sharp og laidback look», sier butikkeier Wenche Ydstebø.

Rykende fersk kaffe

Det er ikke alltid enkelt å vite hva som ser bra ut. Hos Bertoni kan du lene deg tilbake i godstolen, samtidig som du nyter en kopp rykende fersk kaffe. De ansatte kan hjelpe deg med å finne antrekket som passer akkurat for deg.

Shopping på 1 – 2 – 3

Du finner Bertoni Stavanger på Tvedtsenteret, rett ved siden av XXL. Med parkering rett utenfor døren, kan shoppingen gjøres unna på 1 -2 -3!
– Vi ønsker deg velkommen til oss! avslutter Wenche Ydstebø.

Tekst & foto: Trine Texnæs

Følg IN magasinet på Facebook