Hjem » Stavanger »  Kreative frisører

Kreative frisører

Når Hendrix Hair startet i Oslo i 2010 var ideen å sørge for lengst mulig ansiennitet for frisører. I dag jobber frisører i snitt 10 år med faget før de gir seg, enten pga. allergi eller yrkesskader, men også ofte fordi frisørjobben har lav lønn og dårlige godtgjørelser. 

– Det er ikke greit å få utbetalt luselønn. I større salonger er det dessverre vanlig at en større andel av salongens inntekt går til eier, sier innehaver Jasmine Falnes.
– Derfor har dette med gode vilkår noe vi er veldig opptatt av. Våre frisører har i snitt 550.000kr i årslønn som selvstendig næringsdrivende, I tillegg setter vi stor pris på frihet til å disponere egen tid, derfor kan alle våre frisører selv tilpasser sin egen arbeidstid.
Dette er særlig gunstig for de som f.eks. har familie eller ønsker å kombinere jobb med andre interesser.

Holder seg oppdatert

Som med andre trender og moter er de største inspirasjonskildene I dag Influencere og kjendiser. For å holde seg oppdatert drar teamet på Hendrix stadig på kurs og seminarer, og passer på å hele tiden holde seg oppdatert på det siste fra bl.a. USA. De prøver finne de siste nye hele tiden, uansett hvor det kommer fra, kan Jasmine fortelle.
– Vi blir aldri utlært, vi følger hele tiden med på trender og moter, slik at vi alltid kan tilby det som gjelder, enten det er sommer eller vinter. Skal jeg skryte litt vil jeg si at vi er ekstremt gode på hårfarge. Alle frisørene her er svært kreative. De siste årene har det som kalles balayage vært superpopulært. Spesielt på sommeren. Det har blitt en av våre spesialiteter. Vi bruker din egen hårfarge som utgangspunkt, og så farger vi det gradvis lysere inn i håret, og ut mot tuppene.

Balayage er i grunn en teknikk som skal gjenspeile sommerhåret etter solen, men kommer i alla nyanser og lyshetsgrader. Dette er en frihåndsteknikk. 
– Vi har utviklet denne teknikken videre og tilpasser ut i fra håret til det enkelte. Dermed kan vi tilby et skikkelig håndverk. Blir det gjort riktig blir det fantastisk vakkert og trendy.

Med 14 salonger er Hendrix Frisører en av de veletablerte frisørkjedene i hovedstaden. Men de hviler på ingen måte på laurbærene. Deres suksessfylte konsept gjør at de er en av landets mest hurtigvoksende kjeder.
– Jeg er veldig stolt av vår salong og vårt konsept, forteller en strålende opplagt Jasmine, mens hun viser oss rundt i salongen.
– Alle som jobber her er veldig stolte av hva vi har fått til på de fem årene vi har vært her. I tillegg til en stilig salong som ligger utrolig sentralt, så har vi også dyktige frisører som gjør at det alltid er hyggelig å komme hit, så jeg skjønner at folk kommer tilbake. 
Etter å ha tilbrakt noen timer med de hyggelige jentene hos Hendrix, og sett det brede glisene hos fornøyde kunder tror jeg vi kan konkludere med at Jasmine har helt rett, og at Hendrix Hair har mange gode år foran seg i Stavanger.

FAKTA: Hendrix Hair Stavanger

• Adresse: Bakkegata 7, 4006 Stavanger
• Telefonnummer: 51 55 54 00
• Bestille time: hendrixstavanger.bestille.no
• Web: hendrix.no/frisor-stavanger
• Instagram: instagram.com/hendrixhairstavanger
• Facebook: facebook.com/Hendrixhairstavanger

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook