Hjem » Sandnes »  Kompromissløs kjøkkenhandel

Kompromissløs kjøkkenhandel

– Når du velger nytt kjøkken, skal du ikke gå på kompromiss med noe. JKE Design spesialdesigner ditt kjøkken etter dine ønsker og behov.

Hos JKE Designs kjøkkensenter på Forus, er utvalget stort og mangfoldig. Et uendelig antall farge- og designkombinasjoner er tilgjengelige, ut fra selskapets imponerende katalog av danske kvalitetsmodeller.
– Kjøkkenet er et viktig rom. Hos oss kan kundene få kjøkkenet sitt akkurat slik de ønsker seg. De skal ikke gå på kompromiss, sier innehaver Mogens Bech.
Han mener at JKE Designs styrke ligger i det brede sortimentet og merkets fokus på detaljer.
– JKE Design er en liten fabrikk, men de er utrolig fleksible, forteller han.
Alle valgmulighetene som finnes i de ulike kjøkkenmodellenes designdetaljer, bidrar til at kundene enkelt kan sette sitt personlige preg på kjøkkenet.
– Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på de tynne rammene. Det er en viktig detalj i designet som en kan bruke til å få et eget uttrykk på kjøkkenet sitt, sier Bech.

Mørk trend

Den danske kjøkkenprodusenten kan levere kjøkken i alle farger og nyanser. Spennende fargekombinasjoner er også mulig. Bech ser imidlertid en tydelig trend blant kundene nå i høst.
– Det går mer i mørke kjøkken. De siste 8-10 årene har det gått mest i hvitt, men nå selger vi mer mørke kjøkken eller kombinasjoner av mørkt og hvitt, sier han.
JKE Design kan tilpasse det meste for kundene, ut fra kundens behov, ønsker og budsjett. Kjøkkensenteret kan leverer futuristiske tegninger av kundens kjøkkenrom og de ansatte reiser mer enn gjerne hjem for å ta mål og gi råd.

Drømmekjøkken

Kjøkkensenteret har også en egen avdeling for Multiform kjøkken. Dette er kjøkken i en noe høyere prisklasse, men hvor kombinasjons- og tilpasningsmulighetene er enda større.
– Når det gjelder Multiform blir alt laget på bestilling etter mål. Her hånd-sorteres tre og finér og alt bygges fra bunn av erfarne møbelsnekkere, sier han.
Flatene kan fås i utallige spennende materialer og utførelser. Her er det bare for kundene å velge etter smak og budsjett. Multiform avdelingen har en egen interiørkonsulent som hjelper kundene med å designe sitt personlige drømmekjøkken. Et rom som skal gjenspeile kundens liv.
– Hos oss er kun det beste godt nok, sier Bech.
Med sin rikholdige samling av kjøkkenmodeller fra JKE Design og Multiform, er turen innom kjøkkensenteret på Forus et must for de som er på utkikk etter nytt kjøkken. En lun atmosfære og et serviceinnstilt personale vil møte deg.
JKE Design og Multiform erhvervssenter finner du på Stokkamyrveien 22 på Forus.

Fakta: JKE Design Forus

Adresse: Stokkamyrveien 22, 4313 Sandnes
Web: jke-design.no/butikker/jke-design-forus
Telefon +47 516 30 500
Epost: mb@jke-forus.no

Tekst: Ingunn Myklevoll Sjøen | Foto: Ingunn Myklevoll Sjøen & Multiform
 

Følg IN magasinet på Facebook