Hjem » Stavanger »  Julianne Moore fronter Florale by Triumph

Julianne Moore fronter Florale by Triumph

Den prisbelønte skuespilleren, Julianne Moore, er ansiktet til Triumphs premium-kolleksjon, Florale by Triumph. Det er motefotografen Rankin som er mannen bak kampanjebildene. Kampanjen er en hyllest til den moderne kvinnen med en tidløs stil.

Luksuriøs, vakkert utformet og perfekt støtte. Florale by Triumph viderefører Triumph sin lange tradisjon med å tilby stilfullt undertøy med perfekt passform til kvinner i alle aldre og fasonger. Kolleksjonen kjennetegnes av flatterende silhuetter, dekorert med blonder i stretch, og rike broderinger av blomster som iriser og roser.
– Florale by Triumph representerer en personlighet som jeg ønsker å identifisere meg med. Undertøyet er elegant og moderne, og får meg til å føle meg vakker. Det er en ære å være en del av Triumph-familien, sier Julianne Moore.
– Det er en drøm å samarbeide med Julianne. Hun er modig, oppriktig og karismatisk. Energien hennes er grunnen til at jeg elsker å fotografere henne. Det er en sjelden egenskap, og det gjør det enkelt for meg å ta gode bilder, sier Rankin.
Suzanne McKenna, global merkevaresjef i Triumph sier følgende om det nye samarbeidet:
– Vi er stolte over å annonsere Julianne Moore som ansiktet til Floral by Triumph. Julianne har en personlighet som matcher den sofistikerte og moderne kvinnen, noe som gjør henne til det perfekte valget for vår nye kolleksjon. Vi er sikre på at dette samarbeidet vil være til inspirasjon for kvinner verden over, og hjelpe dem til å «Find the One» med Triumph.

FAKTA: Sørbø Undertøy

• I Stavanger og Sandnes finner du Triumph sine kolleksjoner hos Sørbø Undertøy.
• Avdeling Stavanger: Østervåg 10
• Avdeling Sandnes: Kvadrat Kjøpesenter
• Tlf: Stavanger 90280412 og Kvadrat 46897730
• Webside: www.sorbo.no
• Facebook: www.facebook.com/sorboundertoy
• Instagram: www.instagram.com/sorboundertoy
 

Følg IN magasinet på Facebook