Hjem » Kultur & underholdning » Jul på Egon

Jul på Egon

Med sin lune atmosfære, hyggelig service og gode mat har Egon tatt Harstad med storm. Nå inviterer daglig leder Stian Jakobsen til romjuls- og nyttårsfeiring i lokalet i Sjøgata. – Slipp ryddingen hjemme, ta med deg venneflokken og kom til oss, er oppfordringen fra Stian.
HovedbildeEgon
Lun atmosfære, hyggelig service og god mat – det er Egons oppskrift på trivsel. Interiøret og stemningen er et konsept som Egon-kjeden har vi utviklet over mange år. Her nyter du måltidet med andre i et lunt miljø. Med sin sentrale beliggenhet rett ved havnen og havneområdet, er det kun en kort spasertur til bl.a. kulturhuset i Harstad. Som en del av Thon Hotel Harstad, er Egon blitt et naturlig treffsted i Harstad.
– På nyttårsaften satser vi på fullt hus og fantastisk stemning, sier Stian. – Slipp ryddingen hjemme. Ta heller med deg vennegjengen og nyt et bedre måltid hos oss. Ta gjerne ei flaske champagne til maten. Den ligger allerede til kjøling. Husk bare å bestille bord på forhånd, sier Stian med et smil. Siden starten i 2001 har Egon servert små og store, unge og eldre, venner og familier i deres lune miljø med låvepanel, murstein og god stemning som ramme rundt måltidet. Hos Egon kan du velge mellom lunsj, forretter, steaks, fiskeretter, pizza, tacoplatter, fajitas, hamburgere, salater og desserter – og selvfølgelig deres populære barnemeny. Tekst & foto: Rune Dahl