Hjem » Bergen »  Jaguar I-PACE i Bergen

Jaguar I-PACE i Bergen

Den nye Jaguar I-PACE er en ren batteridrevet bil som både er elegant å se på og spennende å kjøre. En Jaguar føles unik på veien. Å skifte til elmotor endrer hverken på kjøreegenskapene eller kjørefølelsen.

Den helelektriske Jaguar I-PACE leverer både hurtiglading og høy ytelse. I-PACE kan lades fra 0-80% på under 45 minutter ved bruk av DC 100kW. Bilen drives av to motorer på til sammen 400 hestekrefter fra et dreiemoment på 700 Nm. I-PACE har en rekkevidde på 480 km og akselererer fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder.
Med et elegant, aerodynamisk design og lav luftmotstand på 0,29Cd, er I-PACE skapt for effektiv kjøring, optimal rekkevidde og stabilitet. I-PACE ser like elegant ut fra alle vinkler takket være den flytende livlinjen, det dramatiske panseret og de kraftige skuldrene. 
– I-PACE lader hurtig nok til å tilfredsstille våre kunders behov i hverdagen, og den tilbyr kraftig og presis ytelse under ekstreme forhold og temperaturer. 
Norges Country Director John Helmersen gleder seg over testresultatene fra Arjeplog. 
– Jeg er sikker på at den unike kjøreopplevelsen som I-PACE leverer, vil bli svært godt mottatt, sier John Helmersen.
Kundene kan bruke strømforsyningen til å varme opp batteriet og kupeen før kjøre-turen. Forvarming/forkjøling av bilen sikrer optimal rekkevidde, ytelse og komfort enten det er veldig kaldt eller veldig varmt. Inn-stilling av foretrukne ladetider og for-varming/forkjøling kan enten gjøres via det integrerte InControl-systemet i bilen eller Remote App via smarttelefonen, og er like enkelt som å stille inn en alarm. 
I-PACE integrerer teknologi og god plass på en sømløs måte. Interiøret er ryddig med taktil betjening og rene linjer. Elmotoren gir ekstra god plass og optimaliserer komforten i I-PACE. Touch Pro Duo infotainment-systemet i I-PACE gjør det praktisk og enkelt å betjene bilens teknologi. 4G Wi-Fi-kapasitet er standard. Jaguar I-PACE ble avduket i en live global kringkasting 1. mars 2018, og fikk sin offentlige debut under bilutstillingen i Genève 6. mars 2018. Bilen er nå tilgjengelig for reservasjon i Norge og så langt har over 1.400 Nordmenn meldt sin interesse.
Du kan lese mer om I-PACE på jaguar.com.

FAKTA: Din lokale Jaguar I-PACE forhandler i Bergen

• Du finner Jaguar I-PACE hos SANDVEN BRITISH CARS AS
- Adresse: Kokstadveien 15, 5257 Kokstad
- Telefon: 55 98 58 20
- E-post: post@sandven.com
• Webside: www.sandven.com
• Facebook: www.facebook.com/SandvenAS

Tekst: IN magasinet


Følg IN magasinet på Facebook