Hjem » Oslo » Mat & drikke » Italiensk mat ved bryggekanten

Italiensk mat ved bryggekanten

Med en av byens fineste utsikter over Oslofjorden, tilbyr restaurant La Donna Dei Tuffi italiensk mat av ypperste kvalitet.
ladonna-06

La Donna Dei Tuffi betyr ”stupende kvinne”, et velvalgt navn da restauranten er lokalisert ytterst på bryggekanten. Spisestedet, som åpnet i mai 2007 på Lysaker, er populært og er fullbooket hele uken igjennom.

– Ved lunsjtider er det mest forretningsfolk som benytter seg av restauranten vår, mens om kvelden og i helgene har vi alle typer folk. Vi har helt siden vi startet mottatt kjempepositiv respons på både maten og lokalene våre, sier daglig leder Elif Güler.

Restauranten tilbyr det meste fra det italienske kjøkken. Man kan nyte ekte italiensk pasta og pizza med spennende ingredienser. Eller en tre retters med god italiensk vin til.
– Nylig har vi på vår vanlige meny for eksempel tilført trøffel pizza. Vi prøver å sette sammen nye retter hele tiden. Vi er innovative, samtidig som vi er tro mot den italienske mattradisjon.

ladonna-02

Italiensk julemat

I disse julebordstider tilbyr La Donna Dei Tuffi høytidsmat med en italiensk vri. Her serveres ikke ribbe og medisterpølse, men gourmetmat tilberedt på italiensk vis.

– Vi serverer kjøtt av lam, and og hjort. Vi setter kjøttet sammen med blant annet gåselever og balsamicosaus. Dette er mat som er vanlig å spise i Italia, og vi har fått mange fornøyde kunder som setter pris på at det er mulig å kunne nyte noe annet enn den tradisjonelle norske julematen nå.
Restauranten opplever for tiden et rush av bestillinger fra grupper som vil holde julebordet sitt her. La Donna Dei Tuffi tar i mot bestillinger fra grupper opp mot 80 personer. Hvis du føler at kvoten av pølse og ribbe blir nådd i løpet av juletiden uansett, kan restaurantens julemeny virkelig anbefales.

Tekst: Erlend Haugland  Foto: Elena Tamnes