Hjem » Stavanger »  Inn i kinomørket

Inn i kinomørket

Med premierer på filmer som Guardians of the galaxy vol. 2, King Arthur: Legend of the Sword og Alien Covenant ligger alt til rette for en spennende kinovår!

Film er som kjent best på kino og det er få ting som slår det å sette seg godt til rette i kinomørket for å se en god film. Denne våren kan SF Kino friste med premierer på en rekke underholdende og spennende filmer. Kinoene i Stavanger og Sandnes drives av SF Kino og har alltid et bredt og variert program med filmer for alle aldersgrupper. Her er man garantert en kinoopplevelse med det aller beste innen både lyd, bilde og komfort! Vi har her plukket ut noen av filmene vi gleder oss mest til denne kinovåren.

Guardians of the galaxy vol. 2
Forventet premiere 26.04

I Marvels Guardians of the Galaxy Vol 2, fortsetter eventyret mens teamet krysser kosmos, til tonene fra en fantastisk mikstape med helt ny musikk. Galaksens voktere må kjempe for å holde den nye familien samlet mens de nøster opp i mysteriet rundt Peter Quills sanne opphav. Gamle fiender blir nye allierte og favorittkarakterer fra det klassiske Marveluniverset dukker opp og bistår heltene. 

Richard Storken
Forventet premiere 05.05

Den foreldreløse spurven Richard vokser opp i en storkefamilie, og tror derfor at han er en av dem. Når storkene trekker sørover til Afrika om høsten, må de forlate Richard, en liten spurv vil ikke overleve den lange reisen. Men Richard er en modig fyr, og bestemmer seg for å følge etter. Han vil bevise at han er en stork, bare litt annerledes. Han allierer seg med ugla Olga og undulaten Kiki - sammen haiker de gjennom Europa med båt, buss og tog, på jakt etter Richards familie. 

King Arthur: Legend of the Sword
Forventet premiere 10.05

Filmen er en ny versjon av den klassiske Excalibur myten, hvor vi ser Arthurs reise fra gaten til tronen. Når faren til Arthur blir drept tar Vortigern, Arthurs onkel, tronen. Fratatt sin fødselsrett og uten anelse om hvem han egentlig er, vokser Arthur opp på den harde måten, i bakgatene i byen. Men, idet han drar sverdet opp av stenen, blir livet hans snudd opp ned og han er nødt til å erkjenne sin egentlig arv ... uansett om han liker det eller ikke. 

Alien: Covenant
Forventet premiere 19.05

Ridley Scott vender nok en gang tilbake til Alien universet. Ti år etter Prometheus-ekspedisjonen reiser et romskip til det de tror er et uoppdaget paradis, men som viser seg å være en mørk og farlig verden med kun en beboer: humanioden David (Michael Fassbender).

Pirates of the Caribbean: Salazar`s Revenge
Forventet premiere 24.05

Johnny Depp vender tilbake som den ikoniske antihelten Jack Sparrow i den helt nye filmen «Pirates of the Caribbean: Salazar`s Revenge. I dette fantastiske eventyret møter vi den uheldige Kaptein Jack Sparrow når sterke ondskapsfulle vinder blåser hans vei. En gruppe avdøde sjømenn, ledet av den fryktelige Kaptein Salazar, klarer å rømme fra Devil`s Triangle og er fast bestemte på å drepe hver eneste pirat ute på havet -og da særlig Jack. Poseidons legendariske trident er Jacks eneste håp om å overleve, men for å finne den må han først smi en skjør allianse med Carina Smyth, en briljant og vakker astronom, og Henry, en egenrådig ung sjømann fra den kongelige marinen. Ved roret til the Dying Gull, hans ynkelige lille og slitte skip, prøver Kaptein Jack ikke bare å snu sin uheldige situasjon, men også å redde livet sitt fra grepet av den mest formidable og ondskapsfulle fiende han noen gang har møtt. Espen Sandberg & Joachim Rønning regisserer «Pirates of the Caribbean: Salazar`s Revenge. 

Everything, Everything
Forventet premiere 02.06

Basert på boken med samme navn, skrevet av Nicola Yoon. Hva om du ikke kunne ta på noen ting i verden? Aldri puste frisk luft, kjenne solens varme i ansiktet, ... eller kysse nabogutten? «Everything, Everything» forteller historien om Maddy, en smart, nysgjerrig og fantasifull 18-åring som, på grunn av sykdom, ikke kan forlate huset, og Olly, nabogutten som ikke vil la det stoppe dem.

Baywatch
Forventet premiere 02.06 

Matt (Zac Efron) og Mitch (Dwayne Johnson) forsøker å skaffe seg jobb som livvakt på en strand i California. Der får duoen snusen i en smuglerring, som de forsøker å nøste opp i på egenhånd. Herlig gjensyn med klassiske Baywatch i helt ny drakt!

The Mummy
Forventet premiere 09.06

Et team med Navy Seal-soldater finner en gammel bunker i Irak. Mennene som gjemte seg i den har alle dødd på mystisk vis. Snart tar en mystisk forbannelse også kontroll over de amerikanske sodatene. Navy Seal-soldaten Tyler Colt og teamet hans forsøker å finne en gruppe terrorister som gjemmer seg i en gammel bunker i Irak. Men til sin store overraskelse, viser det seg å være gravrøvere - og ikke terrorister - som skjuler seg i bunkeren. Og samtlige av dem har dødd på uforklarlig vis. Når de amerikanske soldatene begynner å undersøke stedet, blir de også utsatt for mystiske hendelser. De skjønner snart at bunkeren de har infiltrert i virkeligheten er et flere hundre år gammel gravkammer. Panikken sprer seg etter hvert som de en etter en blir rammet av en forbannelse. Dypt inne i gravkammeret finner Tyler en svart sarkofag av jern, som rommer en farlig hemmelighet. 

Rough Night
Forventet premiere 16.06

En mannlig stripper blir funnet død på et viltert utdrikningslag i Miami og forviklingene står i kø. Komedie med Scarlett Johansson, Demi Moore og et stjernelag av amerikanske komikere.

Wonder Woman 
Forventet premiere 16.06 

Wonder Woman er et episk action eventyr med Gal Gadot i hovedrollen som Wonder Woman. På rollelisten finner vi også norske Lise Loven Kongsli, som Amasonekrigeren, Menalippe. Før hun ble Wonder Woman var hun Diana, Amasoneprinsessen, trent til å bli en uslåelig kriger. Hun vokste opp på en isolert øy, men da en Amerikansk pilot krasjer på stranden deres og forteller om den massive konflikten som herjer i verden utenfor reiser Diana, overbevist om at hun kan stoppe trusselen. Mens hun sloss side om side med menneskene for å stoppe all krig, oppdager Diana sine fulle krefter... og sin sanne skjebne.

Snatched 
Forventet premiere 23.06

Amy Schumer som for tiden er en av verdens mest populære komikere slår seg sammen med komedielegenden Goldie Hawn. Regien er ved Jonathan Levine som blant annet står bak 50/50 og The Wackness. Når kjæresten hennes dumper henne før deres eksotiske ferie, overbeviser en ung kvinne (Amy Schumer) sin ultra forsiktige mor (Goldie Hawn) til å reise med henne. 
Dette er kun noen av filmene vi gleder oss til å se på kino i tiden fremover, så vi har mye å se frem til i kinomørket.

Tekst: IN magasinet | Foto: Filmweb.no