Hjem » Sandnes »  Hjelp mot hårtap hos Apollo Hårsenter

Hjelp mot hårtap hos Apollo Hårsenter

Apollo Hårsenter-kjeden er kjent for sine spesiallagde hårerstatninger, men du kan også få nytt hår på dagen. De har et bredt utvalg av flotte, lagerførte parykker som man kan ta i bruk med det samme.

Parykkene finnes i et stort utvalg modeller og har man ikke den perfekte på lager, kan man skaffe dette raskt. Hos Apollo Hårsenter i Sandnes får man profesjonell veiledning og personlig tilpassing. Som kunde sitter man i separate behandlingsrom og unngår nysgjerrige blikk fra forbi-passerende.

Donorhår fra Norge

Mange velger å donere bort sitt lange, flotte hår og sende det til Apollo Hårsenter. Hvert hårsenter benytter donorhåret til å lage fantastiske parykker og hårdeler. Det unike med disse løsningene er at håret er helt ubehandlet og derfor er det blankere, beveger seg helt naturlig og er lett å stelle. 

Skreddersøm

Går man for en spesiallaget og skreddersydd parykk, kan man velge utseende på den selv. Det kan være aktuelt for de kundene som vet at hårtapet er permanent eller som ikke finner den perfekte parykken blant standardmodellene. Denne type parykk er bestillingsvare og lages for hånd, noe som er en tidkrevende prosess. Leveringstiden er på ca. tre måneder fra bestillingsdato. Det kan derfor være lurt å ha en standardparykk som midlertidig løsning.

Hodeplagg

Mange bruker også hodeplagg, enten i stedet for parykk eller som et supplement. Det oppleves ofte som veldig behagelig å kunne veksle litt på. Hodeplaggene er, på samme måte som parykkene, å få i mange forskjellige farger, mønstre og varianter.

Konsultasjon

Hos Apollo Hårsenter er alle spesialistene frisører med spesialutdannelse innen hårtap og hodebunnsproblemer. De tar seg god tid til konsultasjonen med hver enkelt kunde. Det kan være mange spørsmål man har ved anskaffelse av en parykk og de besvares under konsultasjonen. Å miste håret kan føles dramatisk, men hos Apollo Hårsenter blir alle godt ivaretatt. De har lang erfaring med mennesker som står i en sårbar og vanskelig situasjon.

Fornøyde kunder

Ifølge undersøkelsen gjort av Respons Analyse (2018), oppgir hele 94 % av de 600 spurte at de er svært fornøyde med sitt kundeforhold til Apollo Hårsenter. Det kundene er mest fornøyde med er at: 
«De ansatte gir en unik kundeopplevelse, med høy grad av opplevd kundeservice, profesjonalitet, behovsforståelse og trygghet».

FAKTA: Ditt lokale Apollo Hårsenter

• Apollo Hårsenter Sandnes, Vågsgata 33, 4306 Sandnes
• Tlf: 51 68 04 21 
• E-post: sandnes@apollohair.no
• For mer info se www.apollohair.no/sandnes
• Facebook: www.facebook.com/apolloharsenter

Tekst: Trine Texnæs | Foto: Apollo Hårsenter