Hjem » Sandnes »  GUNS N’ ROSES kommer til Forus

GUNS N’ ROSES kommer til Forus

Guns N´ Roses kommer tilbake til Norge 15. juni 2022! Denne gangen er det Stavanger og Forus Travbane som står for tur en herlig sommerdag. Med seg har gigantene både den Grammy-vinnende, amerikanske artisten Gary Clark Jr. og det norske rockefenomenet Turbonegro. Dette blir en kveld for historiebøkene!

Siden de slo gjennom med «Appetite for Destruction» i 1987, har Guns N› Roses blitt et av de største rockebandene i historien. Debuten ble fulgt opp av det ambisiøse dobbeltalbumet «Use Your Illusion 1 & 2» (1991), som løftet bandets popularitet til nye høyder. «Welcome to the Jungle», «Sweet Child o› Mine», «Paradise City», «Nightrain», «You Could Be Mine», «Patience», «Civil War», «Rocket Queen» og «November Rain» - listen over udødelige klassikere er veldig lang!
– Vi vet at det er mange som lengter etter å kunne samles utendørs og dele magiske konsertopplevelser igjen. Det har lenge føltes som en fjern ønskedrøm, men nå skimter vi mållinjen og jeg gleder meg til de første tonene fra bandet og jubelen fra publikum setter i gang på arenaen, forteller Martin Nielsen, Head promoter i Live Nation.

Siden gjenforeningen i 2016 har Guns N ‹Roses spilt utsolgte arenakonserter over hele verden, inkludert et veldig utsolgt Valle Hovin i 2018. I sommer gjester de igjen Europa, og vi kan glede oss over at de har lagt til et stopp i Norge! Dette blir garantert ett «hvor var du da Guns N’ Roses spilte i Stavanger»-øyeblikk!
Bandet består av Axl Rose (vokal, piano), Duff McKagan (bass), Slash (gitar), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (rytmisk gitar), Frank Ferrer (trommer) og Melissa Reese (keyboard).

 

Følg IN magasinet på Facebook