Hjem » Sandnes » Mat & drikke »  Grillsesongen er her!

Grillsesongen er her!

Nå tar grillsortiment plass hos landets forhandlere. Blant nyhetene er det alt fra funksjonelle griller til smart tilbehør for grillmestere på alle nivåer.

Noen av fordelene med en gassgrill, er at man kan tilberede maten raskt og med presisjon. Endeavour er navnet på en av sommerens største nyheter. Dette er en stor og kraftig gassgrill med seks brennere, samt en sidebrenner som gjør det enkelt å regulere varmen og utnytte grillens ulike temperatursoner. Ved hjelp av en infrarød brenner får du raskt opp temperaturen og en jevn varmefordeling, noe som igjen gir kortere grilltid, og mørt og saftig kjøtt.

Flytt matlagingen ut

I sortiment til Rusta finner du en grill for alle, både når det kommer til størrelse og funksjon. Alle premiumgrillene, både kull- og gassgriller, er utstyrt med Gastronomy system. Systemet består av en spesialdesegnet rist som gjør det mulig, ved hjelp av wokpanne, stekepanne og pizzasten, å lage alt fra paella til pannekaker og nybakt pizza direkte på grillen. Interessen for griller med spesialfunksjoner vokser. Den gassdrevne pizzaovnen som steker brød og pizza på null komma niks med fantastisk resultat, stikker seg ut blant årets nyheter. Takket være sin nette størrelse, kan grillen enkelt transporteres, og tas med på campingferien eller sommerfesten.

Tekst: IN magasinet | Foto: Rusta
 

Følg IN magasinet på Facebook