Hjem » Stavanger »  Gi ditt interiør et personlig preg

Gi ditt interiør et personlig preg

Med vinteren kommer gjerne lysten til å fornye hjemmet. Enten du drømmer om å pusse opp, eller bare trenger litt inspirasjon, er det vel verdt å ta turen innom Helgø Møbler & Interiør på Mariero. 

Helgø Møbler & Interiør og Interiør kan etter 45 år i bransjen skilte med et utvalg og en service som få andre. De er en av de få privateide, frittstående møbel- og interiørforhandlerne som er igjen i distriktet, og med sin sentrale beliggenhet langs riksvei 44 på Mariero er de et naturlig stoppested for handlelystne på jakt etter kvalitetsmøbler og tilbehør.
– Vår visjon er å ha et bredt utvalg kvalitetsmøbler og gi god service, kan Innehaver Johannes Helgø fortelle oss.

Her kan du komme innom og la deg inspirere og friste av en utstilling, som viser alt fra klassiske møbler til spennende nye trender.
– Vi fører også et stort utvalg gave og interiørartikler, og hjelper deg gjerne med å gi ditt interiør et personlig preg, sier butikksjef Liv.

Det er vel nettopp denne personlige servicen som skiller Helgø Møbler & Interiør fra de store møbelvarehusene. Her er det service og faghandel som gjelder. Her møter du folk som virkelig kan sitt fag, og setter sin stolthet i at du skal få en god handleopplevelse.
– Jeg skal ikke legge skjul på at vi ligger i den øvre prisklassen, sier Johannes, og tar oss med en tur rundt i lokalet.
– På den annen side har vi et enestående utvalg her, sier han mens han peker utover den imponerende utstillingen. 
– Alt du ser her er av en kvalitet vi er veldig stolte av. Det gjelder både på møbler, tepper, belysning og tilbehør, hovedsakelig av skandinavisk design men med hovedvekt på det danske.

Naver Collection, Søren Lund, Stouby og Saxo er solide danske merkevarer som er godt representert hos Helgø Møbler & Interiør – møbler av klassisk moderne design hevet over kortsiktige trender.
– For all del, vi følger trendene her hos oss også, men det kommer mest til uttrykk i tilberøret, fargene og teksturen på de ulike stoffene. Vi har også mye spennende for den som leter etter julegaver, med både myke og harde pakker, sier Johannes og ønsker nye og gamle kunder velkommen til å oppleve butikkens flotte nye utstilling.

FAKTA: Helgø Møbler & Interiør

• Hvor: Du finner butikken på Mariero - langs riksvei 44, synlig fra rundkjøringen v/Helgø Meny og McDonalds. Innkjøring fra Langflåtveien samme sted som Toyotas verksted. Langflåtveien 35, 4017 Stavanger
• Tlf: 51 88 60 60
• Web: helgo-mobler.no
• Facebook: facebook.com/HelgoMobler
• Instagram: instagram.com/helgo_mobler

Tekst & Foto: Stein Olav Kåsa