Hjem » Bergen »  Eventyrlig shopping og ekte opplevelser

Eventyrlig shopping og ekte opplevelser

Sørlandssenteret like utenfor Kristiansand sentrum har alt. Et vell av butikker, trivelige kaffebarer, restauranter og aktivitetstilbud.

Senteret kan dessuten krone seg med tittelen Norges største i areal. Det faktum at Sørlandssenteret har en salgsflate på hele 112.000 kvm er unikt. Ikke bare i norsk sammenheng, men også internasjonalt. 
Senteret er utvilsomt stort, men fremstår likevel som både intimt og innbydende. De ulike forretningene har klart definerte uttrykk og hele atten innganger gjør det enkelt å ta seg frem til den destinasjonen du ønsker å besøke.

Fra parfyme til båtutstyr

Størrelsen åpner også opp for en annen udiskutabel fordel. På Sørlandssenteret finnes alt man trenger innen umiddelbar rekkevidde. Interiør, klær, sko og tilbehør, flere spennende spesialbutikker, samt dagligvare og en rekke spisesteder som frister med mye godt for enhver smak. 
Her er kjeder av internasjonalt format, men også et bredt utvalg frittstående konseptbutikker. High end fashion så vel som lokale merker. 
Trenger du sportsutstyr er det mye å velge mellom. Det samme gjelder parfyme og velvære, elektronikk, smykker, blomster, utstyr til husets firbente venner og bøker – for å nevne noe. Naturlig nok finnes også en romslig forretning for båtutstyr. Noe annet ville nesten vært lovstridig, landsdel og beliggenhet tatt i betraktning. Lekelandet Planeten Pluto er et populært sted for barn og de tilbyr også barnepass. Sørlandssenteret har sin egen maskot, Just, som du kan besøke i lekerommet Justby på senteret. Her kan du tegne og se film hvis du ønsker det.

En ny vår

Med nesten fem millioner besøkende i året, og en solid omsetning, skulle man kanskje tro at Sørlandssenteret ville stanse litt opp? Hvile på suksessen og la dagene gå sin vante gang. På ingen måte. Tiden står som kjent ikke stille, det gjør ikke Sørlandssenteret heller. Målet er hele tiden å utvikle seg. 
I løpet av våren og forsommeren 2019 kan kundene glede seg over flere nye og spennende forretninger under Sørlandssenterets tak. B. Young, kjent for sine trendy kleskolleksjoner til hyggelige priser, åpnet dørene i slutten av mars. Det samme gjorde den trivelige kaffebaren «Vårt lille kaffehus» og SportGo. I april gjorde supermarkedet CoopExtra sin entré, mens Sport Norge startet opp i juni. Outland har lenge vært en av Sørlandssenterets mest populære spesialforretninger. Nå flytter butikken inn i et større lokale, for på den måten å kunne utvikle konseptet ytterligere. Gamere, store som små, har med andre ord all grunn til å fryde seg. Det kan også den yngre garde trygt gjøre. Fra midten av mai kan de bokstavelig talt boltre seg i moro. Da åpner en helt ny lekebutikk på hele 1.500 kvm. I tillegg har Sørlandssenteret Norges største innendørs gokartbane, «Villkatt», som innbyr til fart og spenning både for unge og voksne.

Populær møteplass

Et besøk på Sørlandssenteret er imidlertid mer enn bare shopping. Det er en opplevelse. Gjennom hele året arrangeres det ulike aktiviteter for både barn og voksne, mens fristende spisesteder bidrar til både sosialt samvær og stabilt blodsukker. 
– Hos oss skal man kunne hygge seg med et godt måltid, bli inspirert, fornye seg eller bli underholdt. Aktiviteter, shopping, hygge og opplevelser. Uansett hva du ønsker skal du være trygg på at et besøk til Sørlandssenteret er verdt turen. Vi er Norges største senter i areal, men det i seg selv er ikke nødvendigvis det viktigste. For oss handler det om å gi hver kunde den beste opplevelse gjennom god service, avslutter senterleder Liv Andersen.

FAKTA: Sørlandssenteret

• Sørlandssenteret er Skandinavias største kjøpesenter målt i areal med 165 butikker på til sammen 112.000 m². Visjonen deres er å gi deg Sørlandets suverent beste shoppingopplevelse. De elsker å begeistre!
• Adresse: Barstølveien 35, 4636 Kristiansand.
• Tel: 38 04 91 00
sorlandssenteret.no
facebook.com/sorlandssenteret
instagram.com/sorlandssenteret1

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Wintersborg

Følg IN magasinet på Facebook