Hjem » Sandnes »  En eventyrlig jul hos Illums Bolighus i Stavanger

En eventyrlig jul hos Illums Bolighus i Stavanger

Julen handler om tradisjoner, både gamle og nye. I Illums Bolighus finner du alt du trenger for å lage en hyggelig og tradisjonsrik julefeiring, og for å skape dine egne tradisjoner!

Enten du er på jakt etter et antrekk til julebordet, den perfekte gaven eller bare litt ekstra julestemning er det vel verdt å ta turen til Illums Bolighus. Akkurat nå formelig bugner varehuset over av varer. Illums Bolighus er et livsstilskonsept som du finner alt fra klær, smykker og velværeprodukter til belysning, tekstiler og kjøkkenutstyr fra kjente skandinaviske og internasjonale varemerker i. Med andre ord det meste du trenger for en hyggelig julefeiring med både gamle og nye tradisjoner. Butikken er fylt med inspirasjon og designglede hele året, men tiden før jul er alltid spesiell. 
– Vi er den største julebutikken i sentrum. Det første du møter når du kommer inn hovedinngangen er alt av julepynt og dekorasjoner. Det skal være en opplevelse å komme til Illums Bolighus, og vi ønsker at kundene skal føle at de oppdager noe nytt hver gang de kommer til butikken, forteller butikksjef Vibeke Rongved 

Inspirasjon til borddekkingen

Akkurat nå er det jul i alle avdelinger. Årets juletema i Illums Bolighus er eventyrlig og nostalgisk pynt i sølv, rosa og burgunder. Det er et eventyrlig juleunivers inspirert av snølandskapets skjønnhet, med et nostalgisk streif av stjerner, kongler, juletrær, snøkrystaller og julekuler. Måltidene er en viktig del av julefeiringen, og i Illums Bolighus får du inspirasjon til hvordan du kan dekke det perfekte julebordet med et av de vakre juleservisene fra Royal Copenhagen, Kähler eller Pillivuyt. Samler du på et servise er det dessuten enkelt å lage en personlig ønskeliste i Illums Bolighus som du kan dele med familie og venner slik at de vet hva du mangler. Deres gaveliste er populær både til bryllup og andre anledninger, og du kan enkelt gå rundt i varehuset og skanne de produktene du ønsker deg med mobilen. 

Nytt antrekk til julebordet

Mange er nok på utkikk etter et nytt antrekk til julebordet. I fashionavdelingen kan Illums Bolighus friste med en rekke spennende merker, som blant andre Coster Copenhagen, Part Two og Bitte Kai Rand. 
– Det er mye farger i år. Pastellfargene fra i sommer fortsetter, i tillegg har det kommet mange sterkere farger. Det er farger til å bli glad av, og det er jo deilig nå i vintermørket, sier Vibeke med et smil. 
– Det er også mye glitter og glam, noe som er perfekt til både jul- og nyttårsfeiringer. Vi har dessuten alt du trenger av tilbehør, fra vesker og sko til smykker. Innen smykker har vi et bredt utvalg i alle prisgrupper, og for eksempel er smykkene fra de kjente merkene Nuni Copenhagen og Pernille Corydon veldig populære gaver. I velværeavdelingen er det også flust av gode gaveforslag.
I Illums Bolighus finner du dessuten det meste du trenger til hjemmet, fra belysning til en velfylt tekstilavdeling med merker som Lexington, Ralph Lauren Home og MissoniHome. 
– Hos oss får du alt fra kjøkkenutstyr og belysning til sengetøy og møbler. Vi ønsker å være destinasjonen for kunder som leter etter alt til hjemmet og mer.

Julestemning

Trenger du litt ekstra inspirasjon til årets julegaver så har nettopp den nye katalogen fra Illums Bolighus kommet med både nyheter og klassikere. Er du medlem i No1-fordelsprogrammet får du dessuten invitasjoner til events, nyhetsbrev med de nyeste trendene og unike tilbud og du opptjener 10% i form av bonuspoeng på alt du handler. Tradisjonen tro har dessuten Illums Bolighus egen sjefsdekoratør Martin Graae designet et lekkert nytt julepapir som alle gavene du kjøper kunstferdig pakkes inn i.
– I Illums Bolighus skal du finne alt du trenger til jul og vi ønsker å være en butikk hvor du føler du får en pause fra førjulsstresset. Vi håper mange besøker oss i førjulstiden og vi hjelper gjerne med gode gaveforslag. Da butikken ble åpnet i 2019 ble den mottatt med åpne armer av kundene våre. I tillegg har vi blitt tatt veldig bra imot av de andre butikkene i sentrum, og det er hyggelig at vi kan jobbe sammen om å trekke folk til sentrum. Det er flott at folk bruker nærområdet, og det er mye hyggelig som skjer i tiden frem mot jul. Det er alltid masse spennende å titte på her i Illums Bolighus og vi håper at folk setter av litt ekstra tid og virkelig nyter julestemningen i butikken, avslutter Vibeke og ønsker alle hjertelig velkommen til Illums Bolighus!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Illums Bolighus
 

Følg IN magasinet på Facebook