Hjem » Sandnes »  Distriktets største velværesalong

Distriktets største velværesalong

Clinique Helene finner du sentralt i Sandnes sentrum og er distriktets største velværesalong, med 30 års erfaring.

Her tilbys alle typer behandlinger innen ansikts-, kropps- og fotpleie. Clinique Helene kan som eneste klinikk i Sandnes, tilby spa behandlinger som inkluderer dusj og boblebad. Unn deg for eksempel en kroppspeeling, etterfulgt av deilig oljemassasje og avslutt med innpakkning i alger og fuktighet – helt perfekt etter en lang sommer.

Spesialister på undertøy

Alle velværebehandlinger foregår i 2 etasje, i 1 etasje finner du pleieprodukter og Sandnes desidert største og beste undertøysbutikk!
– Det kanskje ikke så mange vet, er at jeg også har drevet med undertøy i 24 år, sier innehaver Mona Egeland Nielsen.
Utvalget av undertøy i 1 etasje hos Clinique Helene er virkelig imponerende. Her finner du kvalitetsmerker som Marie Jo, Prima Donna, Mey, Calida og Calvin Klein. Uansett størrelse, fasong og preferanser finner du ditt perfekte undertøy her, i en svært delikat innredet butikk, med service på høyeste nivå. Som kunde, blir du umiddelbart ivaretatt i en rolig og avslappende atmosfære.

Gavekort – en sikker vinner

– Vi selger mye Gavekort året rundt. Jeg tror grunnen er at vi har mange kjekke ting å bruke gavekortet på, alt fra behandlinger, pleieprodukter og undertøy - alle ting vi damer liker. Menn får også gavekort fra oss, da går det mest i massasje og fotpleie, forteller Mona.

Nyhet

Vanja Bjusic, som er plastisk kirurg, er hos Clinique Helene ca. 1 gang per uke. Han tilbyr filler, botox og hårfjerning med lysbehandling. Han gir også gratis konsultasjon, om du har spørsmål i forbindelse med større inngrep. Han svarer på det meste innen kirurgi, om det gjelder ansikt eller kropp.

FAKTA: Clinique Helene

• Adresse: Storgata 31 i Sandnes
• Telefon: 51 62 36 74
• E-post: post@clinique-helene.no
• Webside: www.clinique-helene.no
• Facebook: @Cliniquehelene
• Instagram: @Cliniquehelene
• Clinique Helene er den største hudpleiesalongen i distriktet. De har også en stor undertøysavdeling med et stort og variert utvalg.

Tekst & foto: Jannike Thomassen

FØLG IN MAGASINET PÅ FACEBOOK