Hjem » Stavanger »  Diskret eleganse fra East Hamptons til Norge

Diskret eleganse fra East Hamptons til Norge

Inspirert av New Englands sofistikerte sjarm, kystliv og natur, har Lexington tatt det internasjonale markedet med storm. Med fans og butikker over hele verden, nyter du Lexingtons stilrene og elegante design enten du er i East Hampton, i Beijing eller i Stavanger sentrum.

Lange lyse dager, krystallklar luft og kilometervis med finkornede strender. Steile majestetiske klipper i horisonten. Den lette avkjølende brisen skaper krusninger i det duse blågrønne havet, før bølgene skyller opp blant drivveden på finkornede sanddyner. En seilbåt driver sakte forbi mens du barføtt forlater stranden og vandrer innover blant vakre sedertrehus, omringet av klargrønne bartrær. Enten du har besøkt New England eller ikke, drømmer du om Amerikas nordøstkyst. Avslappede, bekymringsløse dager i omgivelser preget av tradisjoner, håndverk og historie. Hvitmalte kafeer og små kunstgallerier setter et livlig preg på idylliske havnebyer. Her står tiden stille.

Sofistikert og uformelt

Med Lexingtons stilrene design tar du med deg New Englands sofistikerte sjarm og livsstil hjem til Norge. Lexingtons sterke varemerke bygger på tradisjoner fra den amerikanske nordøstkysten; elegant og på samme tid avslappet og uformelt, Lexington kaller det Casual Luxury. En stil som passer vel så godt i byen, som på en rustikk hytte blant sanddyner eller ute på sjøen. Lexington har siden starten tilbudt kundene spennende designkonsepter for tekstiler til hjemmet. Home består av sengetøy, tepper, badeartikler og kjøkkentøy i høy kvalitet og stilsikkert design. Siden 2008 har Lexington i tillegg levert klær for både ham og henne. Lexington Clothing er kvalitet og funksjonalitet satt i høysetet. Dette er klær for mennesker som vet hva de vil ha. Tidløse, uformelle skjorter, elegante og komfortable jakker i klassiske snitt. Oxford, denim og tweed. Lette kjoler uformelle fritidstrøyer og lune gensere av beste håndverkskvalitet. Her er ingen ting overlatt til tilfeldighetene.

Verdensomspennende merke

Lexingtons kystinspirerte design bygger gjennomgående på fargetema over marine-, sand- og hvitnyanser, og kombineres gjerne med oppfriskende røde toner. Stilsikker diskret eleganse, som passer like godt til avslappende feriedager, som til hverdag og fest. På samme måte som både New England og Norge har fire distinkte sesonger, presenterer Lexington fire nye kolleksjoner hvert år, inspirert av moteverdenens trender og bevegelser. Kontemporært og klassisk, trendy og tidløst på samme tid. Lexingtons lette, elegante uttrykk appellerer til stilsikre mennesker over hele verden. Ingen kompromisser, verken på kvalitet eller stil.
Etter 17 år i Norge er Lexington godt etablert og velkjent her hjemme, og siden oppstarten har de fått tilhengere i både nær og fjern. Med mer enn 35 butikker i over 20 land, finner du Lexingtons umiskjennelige design fra Beijing, via East Hamptons og hjem til Norge.

FAKTA: Her finner du Lexington Concept Stores

• STAVANGER - Lexington Concept Store Kirkegata 29 
• KRISTIANSAND - Lexington Store Sørlandssenteret Barstølveien 31-35 
• OSLO - Lexington Concept Store Steen & Strøm Nedre Slottsgate 8 - Lexington Concept Store CC Vest Lilleakerveien 16
• BERGEN - Lexington Concept Store Lagunen Storsenter Laguneveien 1
• STRØMMEN - Lexington Store Strømmen Storsenter Støperiveien 5
• Web: www.lexingtoncompany.com