Hjem » Stavanger »  Detaljrik høst

Detaljrik høst

I høst ligger hemmeligheten i detaljene. Hos Chic i Østervåg finner du romantiske og røffe trendplagg du ikke finner andre steder i byen.

Chic åpnet dørene i juni i år og har allerede etablert en bred kundegruppe. Innehaver Therese Block Steinsland røper at nøkkelen til suksess blant annet ligger i eksklusivitet.
– Vi er de eneste i sentrum som har disse merkene, sier hun og viser til to av butikkens mest populære klesmerker Cream og Soaked in Luxury.
Begge merkene er danske. Butikken fører generelt et bredt utvalg danske merker, men det er disse to som så langt er mest etterspurt.

Blikkfang

Cream vil hente frem bohemen i oss og er kjent for sin detaljrikdom i plaggene de fører. Print, broderier og dekorative sømmer går igjen. I høst ser vi også et bredt utvalg av blonder og volanger.
– Cream fronter bohemsk stil. En mix av det røffe og det romantiske, sier Steinsland.
Butikken har allerede tatt inn en rekke av høstens plagg og mer kommer.
– De er gode på jeans. Flere gode buksemodeller er like rundt hjørnet, legger hun til.
Steinsland forteller videre at Cream alltid har et vidt spekter i kolleksjonene sine og slik treffer en bred kundegruppe.
Soaked in Luxury representerer på sin side en mer trendy og avslappet stil. Feminint, i øyenfallende og levende design, som med et klassisk uttrykk likevel alltid følger det siste i motebildet.
– Disse klærne er blikkfang. En kjenner igjen stilen. Det er bra kvalitet og flotte stoffer, sier Steinsland.

Burgunder og blomster

Motehøsten gjør gjensyn med sommerens store blomsterprint trend, som vi så mye av i butikken for noen måneder siden.
– Blomsterprintet fortsetter fra i sommer, men nå i høstfargene, forteller Steinsland
Butikken har stor variasjon av høstens blomsterprint i hyllene. Mønstrene er mange og allerede etterspurte. Sesongens farger går i burgunder og mørke grønntoner med innslag av brunt, rosa og blått.
– En kan kombinere disse fargene på mange spennende måter, sier Steinsland
Chic har god kompetanse på området og de ansatte hjelper mer enn gjerne kundene til å finne sin perfekte kombinasjon både i stil, passform og fargekombinasjon.

Ventekrok

Chic tar også godt vare på de som er med på shopping, men ikke skal handle selv. Butikken har nylig gått til innkjøp av en spesialbestilt komfortabel sofa og laget en koselig ventekrok.
– Her har vi båtmagasiner, aviser og kaffe til mannfolka, smiler Steinsland og ønsker etablerte og nye kunder velkommen til hyggelig handel.

FAKTA: Chic

Sted: Østervåg 9, Stavanger sentrum
Åpnet: 1. juni 2017
Innehaver: Therese Bloch Steinsland
Konsept: Klær og tilbehør for kvinner i alle aldre
Facebook: www.facebook.com/chicstavanger

Tekst & foto: Ingunn Myklevoll Sjøen
 

Følg IN magasinet på Facebook