- Perfekte Sommerviner!
- Våren er endelig her!
- Stort utvalg av både varer og ferskvare
- Vårstemning med historisk sus
- Våren har inntatt Coop Mega i Meglergården
- Velkommen til Byporten Mall of Oslo
- Høstmeny hos Værtshuset
- Årets lammesesong er her!
- Kongen Marina: Herlig mat i vakre og avslappende omgivelser
- Høstviner!
Deilig fra Asia

Fire kjøkken under ett tak

Lidenskap og kjærlighet
Tony, som opprinnelig er fra Vietnam, er ingen nykommer i bransjen. Han har jobbet med mat siden han var tenåring, og takker sin mor for mye av suksessen. Hennes oppskrifter bruker han daglig.
– Iv likhet med henne har jeg et lidenskaplig forhold til mat. Alt jeg lager kommer fra hjertet. Jeg tilbereder gjerne nye retter, og mikser ofte krydder fra ulike land – som for eksempel urter fra Thailand og chili fra Kina. Samtidig er jeg opptatt av at smakene jeg komponerer skal passe nordmenns ganer.

Autentisk kvalitet
Nå er det ikke bare nordmenn som besøker Four Seasons. Det gjør også flere av Oslos asiatere. I undertegnedes øyne er kanskje dette det sterkeste kvalitetsstempelet fremfor noe. Tony smiler, og skjønner hva jeg mener.
– Det er et faktum at mange asiatere er nokså kresne. Og når de gir meg gode tilbakemeldinger, som at maten gir minner hjemmefra, blir jeg oppriktig glad. Jeg prøver jo å få frem så autentiske smaker som mulig. Det kommer jeg til å fortsette med. Innslag av fløte og kremete sauser vil du aldri finne her.

God kvalitet – hele tiden
Tony forteller at han er godt fornøyd med hvordan Four Seasons har utviklet seg, og at restauranten har klart seg så bra som det den har gjort.
– Mange drømmer om å åpne restaurant. Det å åpne i seg selv er ikke så vanskelig. Utfordringen er å holde den standarden man ønsker. Kvaliteten må være like god hele tiden – og det krever mye arbeid. Men det er jo dette jeg brenner for. Når gjestene kommer med et smil, og forlater oss med et smil, kan jeg knapt få det bedre. Jeg er en heldig mann, avslutter Tony.
Tekst: Siri Gerrard | Foto: Marte Eyde Kjuus