Hjem » Stavanger »  Dansk Kjøkkendesign hos Svane Kjøkkenet Stavamger

Dansk Kjøkkendesign hos Svane Kjøkkenet Stavamger

Svane Kjøkkenet er 100% dansk design og alle kjøkken produseres i Danmark. De har over 25 års erfaring i å levere kjøkken og er kjent for sin kvalitet og stolte håndverkstradisjoner. I Stavangerregionen finner du Svane kjøkkenet på Forus.

Hos Svane Kjøkkenet er naturen inspriasjon for materialer, farger og uttrykk i bolig-innredning. I SVANE kolleksjonen har naturen en helt spesiell plass. Tre og grønne tendenser binder de mange mulighetene sammen til et moderne og funksjonelt kjøkken – i dansk kvalitet og dansk design.

Designer ditt neste kjøkken

Med utgangspunkt i deg og boligen din ønsker Svane Kjøkkenet å designe et forslag til ditt neste kjøkken. De kommer gjerne på besøk for å kunne lage en mest mulig veltilpasset løsning. De har kjøkken, bad og garderober i alle prisklasser - alle i den kjente og unike svanekvaliteten.

Bredt sortiment

Hos Svane Kjøkkenet Stavanger finner du et bredt sortiment for enhver smak og lommebok. Bli inspirert av deres flotte kjøkken- og baderomsmiljøer fra kvalitetsleverandøren Svane Kjøkkenet. De leverer komplett inventar til alle rom i huset – kjøkken, bad, garderobe og oppholdsrom. Svane Kjøkkenet Stavanger gir deg også råd og veiledning gjennom hele prosessen fra din første inspirasjonstur til prosjektet ditt er ferdigstilt. Drømmer du om nytt kjøkken ta turen innom Svane Kjøkkenet Stavanger på Forus nå.

Svane Kjøkkenet Stavanger

Adresse: Gamle Forusvei 10A, 4031 Stavanger
Telefon: 5298 7731
E-post: post@svanestavanger.no
Webside: no.svane.com
Facebook: facebook.com/svanekjokkenetstavanger
Instagram: instagram.com/svanekjokkenstavanger
 

Følg IN magasinet på Facebook