Hjem » Bergen »  Dale of Norway har åpnet på Lagunen Storsenter

Dale of Norway har åpnet på Lagunen Storsenter

Nå har Dale of Norway åpnet en ny concept store på Norges største kjøpesenter, Lagunen Storsenter. Dermed har Vestlandshovedstaden fått en ny destinasjon for kvalitetsbevisste nordmenn.

Dale of Norway er synonymt med høy kvalitet. Kolleksjonen i 100% ull designes og strikkes på Dale utenfor Bergen. 
Dale of Norway er således en av få tekstilbedrifter som fortsatt har produksjon i Norge. Kortreist fashion, med andre ord!Dale of Norway produserer ullklær til dame, herre og barn. Kolleksjonen spenner fra tynne og sporty next-to-skin-gensere i supermyk merino-ull, til tykke og varme gensere og jakker i norsk ull. Felles for dem alle er at de er av overlegen holdbar kvalitet, og miljøvennlige. Dale of Norway har også et rikholdig utvalg tilbehør som luer, pannebånd og skjerf.

 

Nordmenn har strikket i århundrer. Dette har over tid skapt en mengde mønstre inspirert av norsk natur og historie. Denne rikholdige arven elsker Dale of Norway å boltre seg i! Noen mønstre ivaretas uendret, andre omformes til nye, men tradisjonsforankrede design, tilpasset vår tid. Dale of Norway utvikler også helt egne designs, mange av dem er for lengst blitt klassikere.
Siden 1956 har Dale of Norway også designet offisielle gensere til det norske skilandslaget til hvert eneste OL og VM. Man kan si at alle Dale of Norway-plagg har sin egen historie, noe som gjør at en genser fra Dale of Norway er «mer enn en genser».
 

Følg IN magasinet på Facebook