Hjem » Bergen »  Blome, for deg som vil blomstre hele året

Blome, for deg som vil blomstre hele året

Van Bergen lanserer sin nye smykkekolleksjon, Blome. Den feminine og elegante serien er for deg som synes våren og sommeren er for kort, og som ønsker at det skal blomstre litt hele året.

Kolleksjonen inneholder ringer, anheng og ørepynt som er fattet med fargerike, vakre edelstener. Med disse fargerike smykkene kan du skape ditt eget uttrykk. Om du velger en vakker hvit månesten, en klassisk London blå topas eller en sprek grønn peridot så er valget ditt. Ved å besøke Van Bergen i deres kombinerte butikk og verksted på Bryggen 9 får du god veiledning til å finne din favoritt.

Norsk design og håndverk

Van Bergen flyttet i fjor sommer sin produksjon og hovedkontor til Bergen sentrum der Lodin Lepps gate og Bryggen møtes. Her blir ideer og smykker utformet blant Bergens historie, rike kulturarv og gamle ærverdige bygninger. Hos Van Bergen jobber noen av landets fremste smykkedesignere, juvelfattere og gullsmeder med høyt faglig nivå. Gjennom store vinduer kan du nå se dem arbeide med å lage smykker og se gullsmedhåndverket utført i praksis. Vegg-i-vegg med verkstedet finner du Van Bergen sitt nye showroom med et bredt utvalg fra deres rikholdige kolleksjoner. Her der det vakre smykker for kvinner i alle aldre og gaver til enhver anledning. 

Kolleksjonen

Van Bergen lager smykker for kvinner som er opptatt av design, kreativitet og kvalitets-produkter. Smykkene skal fremme din personlige utstråling og stil, og samtidig være brukervennlige og funksjonelle. 
– Våre smykker har et rent uttrykk og de er både moderne, klassiske og tidløse på samme tid, forteller juvelfatter og daglig leder Eirik Berentsen. 
– Vi er utrolig stolte av at vi nå kan gi publikum innblikk i vår produksjon og la dem se vårt rikholdige utvalg av smykker. Det er også veldig kjekt at vi kan komme i enda bedre kontakt med våre kunder, fortsetter Berentsen. 

Den rikholdige kolleksjonen består av eksklusive smykker i gull og sølv, besatt med perler, diamanter og andre edelstener. Er det planer om frieri og giftemål har de også fantastiske diamantringer og en kolleksjon med gifteringer for deg som vil ha det lille ekstra. Van Bergen er spesielt kjent for sine vakre smykkelåser med tilhørende kjeder. Til hver lås finnes det ørepynt, armbånd, anheng og ringer i samme serie. Låsene kan kombineres med mange forskjellige kjeder i sølv, gull, stål, sten, perler eller gummi. Sett sammen lange og korte kjeder i forskjellige materialer og skap spennende kombinasjoner til forskjellig bruk.

FAKTA: Van Bergen Design

• Adresse: Bryggen 9.
• Telefon: 55 31 21 17
• Åpningstider mandag-fredag 10-16
• Mail: mail@van-bergen.no
• Nettside: van-bergen.no
• Facebook: facebook.com/vanbergendesignas
• Instagram: instagram.com/van_bergen

Tekst: IN magasinet | Foto: Van Bergen
 

Følg IN magasinet på Facebook