Hjem » Sandnes »  Best på bevegelsesdesign

Best på bevegelsesdesign

Det norske møbelmerket Varier designer og produserer stoler som beveger seg med kroppen og har vært i sentrum for bevegelsesdesign siden 1979 med konseptet «Activ Sitting».

Varier er kjent for overlegen funksjonalitet og god kvalitet, stolene oppfyller dagens krav til en sunnere livsstil. Møblene deres er både estetisk tiltalende og gode for kroppen. Med stoler fra kjente designere som Peter Opsvik, Olav Eldøy og Thomas Pedersen har Varier blitt et internasjonalt anerkjent merke med en eksportandel på over 90%, hvor Italia og Tyskland er de største markedene.

Vi sitter oss i hjel

Livet er blitt et sitte-maraton, vi sitter i bilen, på kontoret, på sofaen, foran tv-en og rundt spisebordet. Dagens kontorarbeidere tilbringer alt for mange timer sittende statisk hver dag. Selv om man trener en time daglig, veier det ikke opp for de ni timene man sitter på rumpa. Alle Varier stoler er ergonomiske og stimulerer til bevegelse. Sittestillingen belaster ikke ryggen og trener samtidig kjernemuskulaturen. Stolene vipper, kan snus 360 grader og kan låses i hvilken posisjon man måtte ønske. Sammenlignet med andre stoler så forbrenner man 20% flere kalorier i en stol fra Varier. Stolene kommer i tre forskjellige kategorier: Relax, Prevent & Relieve. Kolleksjonene inneholder lounge-, recliner-, spise-, bar- og kontorstoler. 

Hvem selger Varier i Sandnes?

Du kan se nærmere på Varier sine stoler hos DFU. Ellen Bergsagel hos DFU sier hun spesielt ser en stigning i antall barn og unge som tar i bruk stolene for å forebygge belastningsskader fra mye stillesitting og skjermbruk.

FAKTA: DFU

• Adresse: Huset Vårt – inng. Eidsvollgata, 4307 Sandnes
• Telefon: 51 61 99 00
• E-post: post@dfu.no
• Web: dfu.no
• Facebook: facebook.com/DesignFurnitureUnlimited
• Instagram: instagram.com/dfusandnes
• Åpningstider: Man-tors: 10-19 & fre-lør: 10-16