Hjem » Sandnes » Mat & drikke »  Bake i butikken

Bake i butikken

…eller ButikkBaker’n? ButikkBaker’n Sandnes er et nyåpnet og spennende konsept som ligger i Amfi Vågen i Sandnes. Og her bakes det bokstavlig talt i butikken. Du kan se boller trilles ut eller brøddeig som blir eltet og knadd, og ikke minst hvordan kaken som du har bestilt til søndagskaffen tar form.
ButikkBaker’n Sandnes blir drevet av daglig leder og eier Helene Varland. Her baker og tryller hun frem de lekreste bakverk. Helene er utdannet en førsteklasses baker. Hun tok svennebrev i 2002, og har jobbet en periode i Australia som baker. Helene har også vært med i flere ulike konkurranser og har i disse sammenhengene oppnådd høye plasseringer som både 1. og 4. plasser som hun kan vise til. Og nå har hun realisert drømmen om sitt eget bakeri med tilhørende kafé.

Rett fra ovnen

Hos ButikkBaker’n får du bakevarene rett fra ovnen. Boller og brød blir trillet ut mens du ser på. Ferskere kan du ikke få det!
Hva er vel bedre en varme, ferske boller? Nybakt brød som smøret nesten smelter på? Eller kanskje en deilig kake etter Helene`s egne oppskrifter?
ButikkBaker’n har et stort og variert utvalg i det meste, også brødvarer. Og er veldig bevisst på hva de ”putter” i brødet av fullkorn og fiber. Her kan du velge fra de mest fiberrike brødsorter til de litt lysere, som i følge Helene passer helt utmerket til rekekosen på fredagskvelden! Du får alltid ferske bakervarer hos ButikkBaker’n, når du enn måtte ønske det, i butikkens åpningstid.

Egne oppskrifter

Helene bruker mange av sine egen kakeoppskrifter når hun lager alt i fra de deiligste kaker til søndagskaffen, til de flotteste bryllupskaker. Hos ButikkBaker’n og Helene kan du bestille kaker til en hver anledning og etter eget ønske. Hun har oppskriftene og bakekunstene, og hun tar de fleste utfordringer på strak arm.

Lunch eller kos til klubb-kvelden

Om det er lunch eller mat til klubb-kvelden, ett påsmurt frokostbrød, rundstykke eller baguette så finner du det du ønsker hos ButikkBaker’n. Du bestemmer selv hva du vil ha på, om det er grønnsaker eller kjøttpålegg. Om du vil ta det med deg eller spise det i ButikkBaker’n`s trivelige kafé.
”Uten mat og drikke, duger kroppen ikke”. Her får du studentrabatt på lunchen, og kan bestille lunchservice til kontoret ditt. Du kan ringe inn bestillingen om ønsket lunch om morgenen og får den levert til kontorpulten din til lunchtid. Kan det bli bedre i en stresset arbeidsperiode?

Catering som bl.a. koldtbord og ostefat er under planlegging og vil bli mulig å bestille i løpet av kort tid.
Klubbkveldene som er et koselig og avkoblende ”must” i en hektisk hverdag, blir ”reddet” med et lekkert ostefat og en deilig kake fra ButikkBaker’n.

Essensen

Essenesen hos ButikkBaker’n er kundeservice og tid til å slå av en liten prat med kundene i en hektisk hverdag, ferske bakevarer og spennende kaker.
Ferske bakervarer får du fra mandag til fredag fra kl.10.00 til 20.00, og lørdager fra kl. 10.00 til 17.00.
Ferskt brød til kveldsmaten? Lekker kake til en anledning? Stikk innom ButikkBaker’n i Amfi Vågen, avd. Elvegaten, og prøv noe av alt det gode og spennende de har å tilby.

Tekst: Laila Stokknes
Foto: Tone Staven