Hjem » Bergen »  ARVEN VINTAGE

ARVEN VINTAGE

– Kjøp og salg av brukt sølvbestikk og gullsmykker. sirkulærøkonomi det skinner

Arven er genuint opptatt av sirkulærøkonomi, miljøhensyn og å fremme godt håndverk og tradisjoner. De heier på å ta i bruk både flott sølvbestikk og vakre gullsmykker. Derfor tilbyr de nå sine kunder å kjøpe pent brukt sølvtøy og smykker som er kvalitetssjekket, renset og polert av deres dyktige medarbeidere, slik at nye eiere kan få glede av det i mange år fremover.

Det er mange fine gullsmykker å finne hos Arven Vintage. Foto: Tove Lise Mossestad

Har du noe liggende du ikke bruker lenger, tar de gjerne imot det også. På denne måten fremmer Arven gjenbruk. Dette har de samlet under navnet Arven Vintage.

Spe på din egen samling eller gi i gave

Mangler du deler til din egen samling av sølvbestikk? Hadde det vært artig med noen litt unike serveringsdeler som matchet bestikket ditt? Lyst å få mer for pengene enn du gjør ved å kjøpe helt nytt sølvtøy? Mange foretrekker å få og gi pent brukt og oppusset sølvbestikk og andre sølvgjenstander i gave. Ta en titt i Arven sitt utvalg av brukt sølvbestikk og kanskje du finner det du leter etter der? Arven mottar jevnlig bestikk og smykker som eieren ikke ønsker å bruke selv lenger. Noe er ødelagt og ganske slitt, og dette sendes til omsmelting for å lage nytt sølvbestikk og nye smykker. Men noe av det som leveres inn, synes de er så pent at det velges ut for restaurering, slik at du som kunde kan få muligheten til å kjøpe det. De synes dette er en bedre løsning for alle, ikke minst miljøet.

Vær kreativ og litt individualist – bland det sølvbestikket du liker, det gjør ingenting om ikke alt er samme mønster. Foto: Arven

Deres kompetanse – din trygghet

Du kan trygt kjøpe sølvbestikk og gullsmykker fra Arven Vintage. Deres dyktige sølv- og gullsmeder har sjekket kvaliteten, renset og polert hver enkelt gjenstand før den tilbys for salg i deres butikk og nettbutikk. Arven er landets eldste produsent av sølvbestikk med mer enn 150 års historie. De er av svært få virksomheter som fremdeles lager høykvalitets-produkter i sølv og gull i sin egen fabrikk og verksted i Bergen.

Perfekt som gave

Om du ønsker å gi kjøpet ditt i gave, tilbyr Arven også fine gaveesker og pakker flott inn - helt gratis! De vil også legge i en informasjon om at varen kommer fra Arven Vintage, at den er av ekte sølv eller gull, og at den er kvalitetssjekket, renset og polert og klar for å bli tatt i bruk hos sin nye eier!

Nå kan du unne deg vakre skatter i ekte sølv fra Arven Vintage, kvalitetssikret, renset og polert av dyktige fagfolk. Foto: Anita Vedå

Arven kjøper ditt gull og sølv

Har du selv noe gull eller sølv som er ødelagt, umoderne og du selv ikke ønsker å bruke, kan de i Arven tilby seg å kjøpe det av deg og du kan nyte godt av litt ekstra penger på konto eller kanskje noe nytt som du ønsker deg fra deres rikholdige varesortiment i stedet? De kjøper alt sølv og gull på vekt til konkurransedyktige priser og verdiforsikret forsendelse for din trygghet. 

Ønsker du å handle hos Arven Vintage?

Det gjør du enkelt og greit enten i deres nettbutikk eller ta turen innom Arven sin butikk. Her vil du kunne se de samme varene som er tilgjengelig i nettbutikken

Til venstre: Gjenbruk gir nye gleder til nye eiere av vakkert sølvbestikk. Foto: Øystein Klakegg | Til høyre: Når du kjøper sølv- eller gullvarer fra Arven Vintage, vil det leveres i flotte gaveesker. Foto: Arven.

Sølv eller gull du ønsker å selge?

Stikk innom deres butikk og verksted i Sandbrogaten 11, like bak Bryggen i Bergen sentrum, så hjelper de deg. De har gratis parkering for kundene på baksiden av bygningen. Åpningstidene er mandag til fredag 10-17 og lørdager 10-14. 
For deg som bor et annet sted i landet – bestill en startpakke fra arven.no. Her vil du få en enkel og god beskrivelse for fremgangsmåte, og alt du trenger for en trygg forsendelse av ditt sølv/gull til Arven.

FAKTA: Arven

• Besøksadresse: Sandbrogaten 11,5003 Bergen 
• Åpningstider: Hverdager 10-17 & lørdag 10-14 
• Telefon: 55 55 14 40
• E-post: shop@arven.no 
• Nettbutikk: arven.no 
Facebook.com/arven1868 
Instagram.com/arven_gold_silver
 

 

Følg IN magasinet på Facebook