Hjem » Stavanger »  ALLTID BEST PÅ HVITEVARER

ALLTID BEST PÅ HVITEVARER

Hos hvitevareeksperten Skousen merker de økt interesse for miljø og energivennlige produkter.

Skousen Hvitevare er din lokale faghandel som har spesialisert seg på hvitevarer. I Danmark har de vært i over 60 år og er i dag er størst på hvitevaremarkedet. I 2015 ble de første butikkene åpnet i Norge, og det etableres stadig nye utsalg. Her lokalt er det i dag 3 butikker, Skousen Stavanger på Mariero, Skousen Forus på Tvedtsenteret og Skousen Bryne rett ved siden av M44.
– Vårt motto er alltid å være best på hvitevarer. Vi skal være en faghandel med godt utvalg, hvor kundene skal møte ansatte som har god fagkunnskap om produktene. Vi selger det vi er eksperter på, og vi fører kun kvalitetsprodukter vi kan stå inne for, forteller daglig leder Stein A. Solstrand.
Hos Skousen skal det være enkelt og behagelig å handle.
– Vi skal gjøre det så lett og komfortabelt som mulig for kundene, og derfor tilbyr vi hjemlevering, innbæring og montering. Vi hjelper også gjerne til når det er behov for reservedeler og service.

Stein A. Solstrand forteller at kundene er stadig mer opptatt av miljø og energivennlige produkter.
- Autodosering på for eksempel vaskemaskin og oppvaskmaskin er en trend vi ser nå. Kundene er interessert i å spare både miljø og penger på mindre forbruk av strøm og vaskemidler, forteller Solstrand.
Hos Skousen er man sikker på å finne aller beste pris.
– Vi matcher selvfølgelig laveste nettpris på hvitevarer, slik at kundene slipper risiko med å kjøpe usett på internett.