Hjem » Sandnes » Mat & drikke »  Adios og good bye – hei, fantastiske fjorden vår!

Adios og good bye – hei, fantastiske fjorden vår!

Visst er det fint når både byen og fjorden yrer av liv på alle verdens språk. Og sommeren er nydelig på fjorden, absolutt. Men vet du hva som er minst like magisk? Den glødende, klissvåte, ville høsten. Den rå, røffe vinteren. Den deilige lufta som blåser så friskt gjennom kropp, hode og hverdagsstress. Stillheten. Plass til å tenke. Fjorden vår – når alle andre har dratt videre.

Mange forbinder Rødne med turister, Lyse-fjorden og Preikestolen – om sommeren. Sannheten er at båtene deres går hele året. Dermed har vi som bor her en fantastisk mulighet til å oppleve fjorden, naturen og årstidene helt uten kø.

Ikke tenk så mye – bare dra!

Ingen grunn til å overplanlegge: Båtene går nesten hver eneste dag gjennom hele året. Tenk så lykkelig niåringen blir når det viser seg at planleggingsdagen betyr en impulsiv tur til selveste Fantahålå! 

Fra windows til vind i håret

Det er rart, det som skjer når vi er sammen med de fra jobben – utenfor jobben. Saltvann i panneluggen og roser i kinnene, i stedet for stressrynker i pannen. Når vi deler en fin kveld rundt bordet, langt fra innbokser og tidsfrister. Kall det teambuilding, kall det blåtur, kall det julebord: Det virker!

Været er et pluss – uansett værmelding

Rogalendingen tar med både solbriller og paraply når hun går ut av døra. En båttur i oktober eller januar kan bety kuling, regn, sludd og slaps – eller solgløtt, duskregn og den fineste regnbue. Er det ikke det vi elsker? At det skjer noe? At naturen styrer turen?
Båtene til Rødne er på mange måter like oss vestlendinger: De liker at det røsker litt. Sekstiårsdagen blir like fin om det blåser litt fra nord. Latteren fra gjengen på jobben overdøver lyden av dråpene på dekk. 
God tur, uansett!

FAKTA: Rødne Fjord Cruise

• 15 båter 
• Kapasitet: 48-296 passasjerer
• Båter til leie for privatpersoner og bedrifter
• Spennende opplevelsesturer
• Fjordcruise til Lysefjorden og Preikestolen hele året
• Mer informasjon, priser og bestilling på rodne.no

 

Følg IN magasinet på Facebook